Inlägg #2568995

Sv: Liten bugg Marcus
NuMo: Har även fixat "felet" med att moderatorer får upp "anmälningar" hela tiden även fast de redan var åtgärdade!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Liten bugg Marcus
Marcus: Har en otroligt irriterande bugg, som jag inte upplevt tidigare. Jag får inte bort den gröna bubblan med händelser direkt när jag trycker på en händelse. När jag trycker på en ny händelse så märker inte händelseloggen av att jag öppnat den och den laddar om den, varpå jag måste trycka på varje händelse ca 30-50 gånger innan den försvinner och det börjar driva mig smått till vansinne. Är detta ett problem som är känt, eller är det något nytt djävulskap? Jag använder Mozilla Firefox, om det kan vara till hjälp.