Svenska Hockeyligan

7507 inlägg · 377 ämnen

SHL Upptakt

« · 2224618 Till forumet


SHL Upptakt
Kände att det kunde vara kul med en allmän tråd där man kan diskutera kvällens program och andra saker som leder upp till den efterlängtade SHL premiären.
Kommentera

Sv: SHL Upptakt
Väldigt konstigt att Fredrik säger att Timrå inte var redo att gå upp sist. Tycker det känns väldigt oprofessionellt av en klubb så stor som Timrå. Är inte själva målet för större klubbar som Timrå, MoDo och Leksand att alltid gå upp när man är i HA?
Kommentera

Sv: SHL Upptakt
Fan det tar tid innan dom kommer fram till Leksand i programmet. Jobbigt att vara topplag ;)
Kommentera

Sv: SHL Upptakt
Jalapeno: Hade du känt till Timrås historik hade du också vetat om att klubben var nära kånken i slutet av den förra sejouren i elitserien. Detta gjorde ju att man inte kunde gå all in på ett avancemang varje säsong i HA.

Att man nu lyckades gå upp till SHL 18/19 var att man under en rad säsonger hittat rätt i såväl utvecklingen av egna spelare och spelare som kommit till klubben i hopp om en nystart. Man fick helt enkelt ihop gruppen på ett fördelaktigt sätt, plus att en viss Jonathan Dahlén fanns med som matchvinnare.

Varför spelartruppen var så svag i SHL var för att en alltför stor del av spelarna redan satt på kontrakt. Man gick i stort sett upp med laget som man hade i HA. Och de förmodade värvningar man gjorde av toppspelare svek kraftigt, bl.a målvakten, och då blev laget väldigt sårbart. Så Freddan var bara ärlig.

Sen kan jag tycka att man borde kunnat klara av Oskarshamn i kvalspelet, men det är en annan historia.
Kommentera

Sv: SHL Upptakt
Rip Kirby: Lägg där till att organisationen utanför isen fortfarande var på allsvensk nivå.
Kommentera

« · 2224618