Svenska Hockeyligan

7507 inlägg · 377 ämnen

Inlägg #387812

Sv: VILKA VINNER SM GULD?
Sibbe: Du behöver inte bekymra dig om utgången av årets ES:
scenariot har du lite längre ner.... :-)

Skulle mot förmodan profetian här nere inte slå in så kommer ni att falla på samma sak som ifjol: era backar i komb med målvakten.
I ett långt tufft slutspel behövs det fler tunga pjäser och en betydligt bättre keeper än er "egyptiske" puckmotare....

Övrigt:

Kenta Nilsson verkar ha fått det hela lite om bakfoten. Man kan förstå att han reagerar i egenskap av far, och att han naturligtvis vill sitt ättelägg det bästa. Strikt hockeymässigt och affärsmässigt har dock Leksand gjort helt rätt enligt min mening. Fullt förståeligt så har Djurgårdens IF legat lågt i denna sak, då man vet vad som gäller.

Bråket mellan Djurgården och Luleå ang "hämnden" är också rätt intressant. Alla vet att det var en hämnd, men att föra i bevis att Wikegård skulle ha varit hjärnan bakom det hela måste bli väldigt svårt.
Däremot kan han åka dit på att han inte officiellt tar avstånd från sådana aktioner. Skulle tro att hans hetsiga och raka sätt ligger honom i fatet i detta fall.
Saken blir än mer intressant när Luleå, med assistans av läkare och disciplinnämndsunderlag, hävdar att armbågstacklingen på Strömberg inte alls var ngt att orda om utan att Strömberg tydligen lider av ngn fysiskt medfödd defekt, som i huvudsak(!) skulle vara orsaken till den långa konvalescensen.
Såpan går vidare....
Kommentera