Svenska Hockeyligan

7507 inlägg · 377 ämnen

Inlägg #570119

Jag kräks på förbundet
Dessa gubbar borde jobba på Circus Scott som clowner i stället för att försöka leka herr moralkaka och broder duktig med och framför allt mot de svenska ishockeyspelarna. Jag kräks på dom!!!

Tur att de äntligen taggat ner angående den ö-kända sexskandalen. Men vilket jävla straff!!! Helt osant. Vem fan har inte haft gruppsex?!? Skall man bli bojkottad på jobbet i 1,5 år för det? Hälften av svenska folket har varit / är otrogna. Ska de bli bojkottade på jobbet i 1,5 år? Vem fan ska då jobba i detta land? Sanslöst sjukt!! Och vem fan vill vinna OS? Dumt att ha det bästa laget då, de hade ju gruppsex ju... Bah!

Och nu är det stackars Lindströms tur att råka utt för gubbsen i förbundet. Förbundet såsade med besked om att få spela i AHL. Lindström tröttnade på att vänta, åkte över och spelade. Avstängning!!! En hockeyspelare som spelar hockey, det går inte!!! Förbundet agerar kraftfullt och bams så blev han avstängd i en evighet. Bra sätt att utveckla unga, lovande spelare på... Jättebra... Dessutom gäller tydligen inte avstängningen i Nordamerika, så tacka fan för att Lindström tänker åka dit och lira. Vad blir svaret från förbundet då tror ni? "Spelar han matcher under avstängningen riskerar han ytterligare bestraffningar"... Bah!

Jag kräks på förbundet.... SUCK...
Kommentera