Svenska Hockeyligan

7507 inlägg · 377 ämnen

Inlägg #571470

Sv: Jag kräks på förbundet
Huge: Absolut... Jag håller med... Om de inte hade gått ut för o ta en öl så hade inget hänt.... Men det är vad diskutionen ska handla om... Inget annat.

Har jag fel???'

De kan vem som helst tycka, men inte ärligt tycker jag. Det har från många spelare i toppklass från landslaget konfirmerats att det många gånger har hänt att folk har gått ut för o dricka öl en kväll.
Som sagt hade de gjort de dom skulle gjort hade de inte suttit i situationen att bli utfrågade.
Enligt polisrapporter har de aldrig varit misstänkta för brott, konfirmerat av "offret" i fråga till slut. Alla koncentrerar sig på de stora hela eller vissa småsaker, ofta felaktiga sådana.

Killarna gjorde ett felval, pga deras "kändisfaktor" så har de fått mkt uppmärksamhet. Men diskutionen ska egentligen redan vara slut :)

Förbundet väljer att bestraffa dessa pga deras privata aktiviteter har blivit allmänt kända, hade inget skrivits i media om deras "sex-träff" hade intresset för denna situation icke vart nämnvärd.

Efter ett par öl som jag nu ändå har druckit så kanske några av stavningarna eller ordsammansättningarna inte har vart helt fullständiga, men poängen är helt glasklar...
Kommentera