1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582714 inlägg · 6215 ämnen

J20

2674488 · » Till forumet


Sv: J20
Rip Kirby: Tack vare en vinst mot IK Oskarshamn (3-1), laget man hade direkt ovanför sig i tabellen, tar sig Timrå IK över kvalstrecket och man byter alltså plats med Oskarshamn det allra sista som händer den här säsongen. Ett mycket positivt slut på en säsong som mest varit negativ.
Kommentera

Sv: J20
Rip Kirby: J20-laget spelar inte mindre än tre bortamatcher i helgen. Leksand nu ikväll och i morgon, samt Mora på söndag. Och som ett brev på posten så avslutar man kvällens match med att göra avgörande 3-2-målet med 1,5 minut kvar. Varje poäng är ju väldigt viktig och tack vare segern klättrar man också förbi just Leksand i tabellen 😁👍🏒
Kommentera

Sv: J20
Våra juniorer fullbordar en nästan helt felfri helg genom två matcher igår och idag ta fem av sex möjliga poäng mot serieettan Skellefteå. Vinst igår, 3-2 efter full tid. Samma siffror idag, men då krävdes straffar för att skilja lagen åt. Man ska ha i minnet att Timrå idag kvitterar till 2-2 i tidpunkten 59.59. Således små marginaler. Men man ska ha tur för att kunna vinna heter det visst.👍😆🫵
Kommentera

Sv: J20
Rip Kirby: 3-0 mot Modo, kan vi väl trösta oss med 👍
Kommentera

Sv: J20
Rip Kirby: Nu blev det "bara" en förlust med 2-4, mot Leksand som toppar tabellen. Timrå får kämpa på för att komma så pass bra i tabellen att man får chansen att gå till slutspelet som väl lär avgöras någon gång fram på vårkanten 👍
Kommentera

Sv: J20
fantasilos: I helgen har Modo åkt på storpisk av Leksand i två matcher. Tror 10-1 och 9-0. Är det "vår tur" idag. Ska man döma av Leksands 1-0 efter blott 20 sek. finns det mycket som tyder på det. 🙈🤔
Kommentera

Sv: J20
Greven: Det är faktiskt riktigt bra gjort.
Kommentera

Sv: J20
Mitt i all bedrövelse kan vi iaf konstatera att J20 helt plötsligt tog 3 raka vinster förra veckan och kravlat sig upp till ingenmansland...Bra, fortsätt så!
Kommentera

Sv: J20
Knylan: Jorå, det gick vägen det med. Härligt jobbat av J20!
Kommentera

Sv: J20
Toppmatch i J20 Superelits fortsättningsserie idag. Nedsläpp kl 15.00 i NHK. Timrå IK - Skellefteå AIK. Mäktigt om vi fortsätter att vara obesegrade även efter 10 matcher.
Kommentera

Sv: J20
Clay.2: Ingen risk att juniorerna får chansen tyvärr...
Timrå är nog sämst på att ge juniorer lite speltid. Fattas det forwards så tar man hellre upp en back än att ge en junior chansen! Trist o beklagligt.
Kommentera

Sv: J20
Knylan: Jäkla skit att båda Junior lagen spelar ,nu när dom har kunnat få spela med A-Laget och fått visa sina färdigheter .
Som dom troligtvis får ,för Klubben är nöjd som det står i media mellan raderna .
Kommentera

Sv: J20
Jävligt starkt av J20 att åka ner till Malmö och plocka en stärkande trepoängare direkt i premiären av fortsättningsserien. Imorgon Rögle och sedan Karlskrona på söndag.
Kommentera

Sv: J20
Matsg: coachningen överlag suger, medges. Men just det där har nog mer med spelarna att göra. Alla insläppta mål, vändningar, förluster...det som den här säsongen har varit en enda lång orgie i. Det sitter i huvudet. I såna lägen behövs det spelare som kliver fram och vågar, leder vägen. Som Dahlén ifjol. WC-Wedin borde vara vår motsvarighet i år. Om det inte var för omgivningen då...och där hänger det iofs ihop med coachningen.
Kommentera

Sv: J20
sargad: Härlig seger och bästa matchen hitills av Timrå. Känns bra för fortsättningen av matchserien. En sak oroar mig dock (och det är inte Svedberg som har spelat upp sig) och det är att varje gång vi tar ledningen i en match så tar motståndarna över och så har det varit hela säsongen. Så här sa Håkan Åhlund, IKO coachen idag:Så fort de gör 3-2¨så blir de små och ängsliga och vi tar över totalt. Finns det ingen som kan hjälpa Freddan med coachningen i sådana lägen?
Kommentera

Sv: J20
Rytter: men din tröttsamma rättahaverist-modolid. Räcker det inte med diskussionerna i er egen bok? Var inne är och skummade lite, jeez...trodde jag hade råkat hamna på "Domarsnack". Ni är verkligen ett speciellt släkte. Brrrr.

Bryt ihop och kom igen. Vi torskar säkert på tisdag.
Kommentera

Sv: J20
Rytter: Är det du som är Palmberg tro? Om inte så har du inte en jävla aning hur hårt den där tar.
Kommentera

Sv: J20
Rytter: frågan kvarstår ju dock: varför slår man någon i ansiktet i ishockey?

Man kan ju börja där och fråga sig om det hör till spelet eller ej.
Kommentera

Sv: J20
Rytter: Varför är du så jävla sur? Modo spelar inte längre. Du är värre än JFK.
Kommentera

Sv: J20
Rytter: Haha hur många dagar ska du diskutera den situationen nudå tro?
Kommentera

Sv: J20
Hockeyoraklet:

Om det tar så hårt som Palmberg signalerar då har engsund en framtid som boxare. Att kunna knocka någon med en vänster när man står på skridskor är imponerade. Snacka om att alla skulle vara rädd för engsunds snabba korta vänster jabb.
Kommentera

Sv: J20
Varför byte av tråd???
Kommentera

Sv: J20
erathoo: Tycker att IKO varit väldigt disciplinerade i första 2 matcherna men i den här matchen började dom ta lite mer onödiga utvisningar. Om de börjar bli lite mer otåliga är det positiva nyheter för oss. Tycker oxå Åhlund börjar flaxa mer med armarna, skaka mer på huvudet och gasta mer på domarna nu. Även innan avgörande målet. Det är bra. Det smittar av sig på spelarna.

Gallos är ju superviktig för oss. Han har väl skymt vakten i IKO på 3-4 mål på 3 matcher. Dessutom har han retat upp en del IKOare.
Kommentera

Sv: J20
erathoo: Tycker att det är dålig stil av en före detta kapten att klaga på sitt gamla lag. En gång kapten, alltid kapten.
Kommentera

Sv: J20
Rytter: nä visst är det tydligt att Palmberg inte skulle bli en bra boxare och det ser ut som att han spelar över (även om det är svårt att veta hur hårt det tar). Men visst faller vissa oskarshamnsspelare lätt också, det har varit någon knack på benskyddet där dom kastat sig raklånga och fått en tripping med sig.

Nu ska vi se om det blir någon avstängning för hutchkins. Det var kanske inte Rickard Lintner-nivå på våldet men inte speciellt snyggt heller.
Kommentera

Sv: J20
Axle San: Solklar interference? Nope!
Kommentera

Sv: J20
Rytter: men ruffar man åker man på utvisningar, bara och acceptera. Timrå är ju SHLs minst utvisade lag, dom ruffar aldrig (nästan).
Kommentera

Sv: J20
Hockeyoraklet:

En sak är säker. Palmberg hade aldrig kunnat hålla på med boxning. Visst näven var onödig och en tvåa. Men fan vad han ligger ner och spelar över. Fan Salomonsson var ju hårdare som direkt ville upp efter ett knä i 100 knyck i huvudet.
Kommentera

Sv: J20
Hockeyoraklet: he he....den får vi inte missa...utvisningen på Thelin var nog liiiite kompensation för vänsterkroken på Palmberg.....?
Kommentera

Sv: J20
Rytter: det blir ju så när man får åka och jaga och hugga. Oskarshamn gör det så tydligt, Timrå är lite mer slipade i kampmomentet. Den där näven i ansiktet på Palmberg är ju ingen utvisning så klart men vem drar på någon en smäll i ansiktet i en statisk närkamp? Så korkat. Jag skulle inte klaga på domarna om jag vore Oskarshamn, dom slapp sitta för det där hugget i knävecket på Svedberg bakom mål.

Oskarshamn satt mycket utvisade mot AIK också, dom spelar inte särskilt disciplinerat.
Kommentera

Sv: J20
Axle San: Tycker du ja ;)

Älskar att Timrå är ett så hett ämne, speciellt för Modo som annars har en så grå vardag i Sverige andraliga :D KARMA
Kommentera

Sv: J20
Axle San:

Han är nog lite less på fördelningen av utvisningsminuter. 2 för Timrå och 11 för iko.
Kommentera

Sv: J20
erathoo: Det var en solklar interference som föregick målet och i kombination med Oskarshamns utvisning för slag på klubba? så blev måttet rågat för Åhlund.
Kommentera

Sv: J20
erathoo: det där jävla kålhövve i Oskarshamn är ju sur på allt. Missa inte presskonferensen ikväll. Hett tips.
Kommentera

Sv: J20
Hockeyoraklet: Puh! Nu kan man börja jobba ner pulsen igen. All heder åt Boyce för hans jättejobb i kväll. Även Falk gör en av sina bättre matcher. Och så Kinnvall. Sååå skönt att vi har honom. Kanske dags att ge Wedin en sportslig chans också nästa match? Så j-a skööönt!
Kommentera

Sv: J20
Hockeyoraklet: var det en slashing eller screenen Åhlund var så fetarg på?
Kommentera

Sv: J20
Så jäkla skönt! Och honom ville vissa bänka! :)
Men det här lagbygget.....
Kommentera

Sv: J20
JonteD: Kinnvall, vilket jävla proffs. Hela klubbens framtid vilar på hans handledsskott. Kom igen nu för helvete, upp i nivå nu!! Vakna Timrå!
Kommentera

Sv: J20
kulltorp: Yesssssssss!!!!!!!
Kommentera

Sv: J20
Laffe: Skönt...
Kommentera


Sv: J20
kulltorp: OCH/eller ledarskapet!
Kommentera

Sv: J20
Ngn som har någon koll på J-18 och J-20? Känns som att vi underpresterar just nu, men vi kanske inte har bättre trupper.
Kommentera

Sv: J20
KiefD: Låst artikel
Kommentera


Sv: J20
Någon som vet varför Emil Lindblom hamnat i AIK?

www.eliteprospects.com/player/264893/emil-lindblom
Kommentera

Sv: J20
Bra start av grabbarna i fortsättnings - serien. 6 poäng av Samuel Eriksson.
Kommentera

Sv: J20
Gewe: Om det är mig du utgår ifrån var det alltså nästa säsong jag menade att man skulle skriva kontrakt och låna ut i så fall. Jag utgår alltså efter att vi kommer vara kvar nästa säsong men är också ödmjuk med tanke på hur spelet sett ut och positionen vi ligger på just nu i tabellen att vi också kan åka ur. Sen är det andra som har gått loss efter det.....
Kommentera

Sv: J20
Hälge: Nu grundar sig väll diskussionen här om en lovande back i vårat j20 som producerar bra med mål och har chans på spel i A-Laget.
Sen har negativa klubben här inne börjat prata kval osv.. Och att att låna ut denna till en eventuell kval motståndare.
Kommentera

Sv: J20
kulltorp: ?historian visat? vi skapar vår egen!
Kommentera

2674488 · »