1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582257 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1279515

Sv: Apropå nånting...
många har frågat om hirso

"Kim har fått en skada på bålen av den typen som innebär att man måste vänta några dagar innan man kan ställa en diagnos. Det är av stor betydelse vad som händer inom de närmaste dagarna när det gäller hur länge han blir borta. Men jag har svårt att se att han ska kunna spela på tisdag"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Någon från Sörmlands-området (Nyköping) som ska till Linköping på matchen i morgon, eller någon som passerar Nyköping och som vill ha ressällskap. Ev. skulle jag nog vilja se den matchen. Hör av er i såna fall till: Mats 070-2176425
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Blizzard:
Det sjuka är ju att hans skada uppstod av de upprepade crosscheckingar han fick i ryggen/njurtrakten när han låg på isen, den situation som disiplinnämndens ordförande inte ansåg var så farlig för att Frölundaspelaren inte avsåg att skada en spelare.....
KIm ligger på mage på isen, en frölundaspelare står ovanför och trycker till med kraft upprepade gånger i ryggslutet...

Disiplinnämnden är bara ett stort patetiskt skämt..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Blizzard: Det kan bli tufft imorgon utan Hirso och Illka (om han blir avstängd idag).
Vi får hoppas att Corso är tebax så kanske det blir lite lättare men vi kan ju inte förvänta oss nåt av honom matchotränad som han är.

Tufft läge men men det här har vi ju sagt hela tiden att detta scenario kommer att dyka upp. Synd bara att det tog 2 minuter i 1:a matchen.

Sonnenberg kanske måste in snart?
Kommentera