1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582215 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1288697

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
Hahl Bundy: Jag är fortfarande rätt övertygad om att vi har minst en klasspelare för mycket, mot det man "räknade" med för att Sonnenberg skulle få plats i truppen. Det är grundorsaken varför vi inte får några besked om Sonnenberg. Föreningen försöker säkert att hitta ett sätt att lösa den biten.

Någon skrev att föreningens mål i år är att vända det svidande minusresultatet säsongen som var till ett lika bra plusresultat i år. Då tror jag att tre millar "som inte finns med i beräkningarna" är lite för mycket gambling. Det är drygt halva det budgeterade resultatet. I och för sig bör det finnas pengar kvar till ytterligare en spelare men det är nog inte i närheten av vad Sonnie skulle kosta.

Med detta sagt så tycker jag att det är makalöst dåligt att man inte, i ett tidigt skede, knöt upp Lindqvist som var en bra spelare för de pengar han begärde. Jag har gett upp Sonnenberg. Det finns/fanns inget som tyder på att föreningen jobbar för att få hit honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
250kg kärlek: Man måste ändå säga att det är märkligt att inte klubben kan lägga korten på bordet ang Sonnie.

Det kan endast finnas en orsak till varför man mörkar som man gör, och det är sponsorer.
Då skulle det vara intressant att veta om/hur man jobbar på den fronten, eftersom jag VET att det finns en stor sponsor som är villig att skjuta till pengar i Sonnie frågan. Men dom har inte hört ett skit från Timrå.

Mörkningen finner jag en aning märklig.
Kommentera

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
250kg kärlek: OM TIMRÅ IK MISSAR SONNENBERG SÅ ATT HAN SIGN PÅ FÖR EN ANNAN SVENSK KLUBB,DÅ HAR DÅ JAG TÄNKT ATT SLUTA GÅ PÅ NÅN FLER MATCH VAD GÄLLER TIMRÅ, DÅ BLIR DET ENDERA S-VALL ELLER I VÄRSTE FALL
MODO SOM JAG KOMMER ATT BESÖKA BAJBAJ TIMRÅ SÄGER DÅ JAG EFTER CA-50-ÅRS SUPP.
Kommentera

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
250kg kärlek: Tyvärr tror jag att du har rätt.

Men med tanke på det som hänt/händer så står jag ändå fast vid vad jag tycker o det tror jag nog du oxå tycker när du skriver "makalöst dåligt". :)
Kommentera