1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1288687

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
Loomis: Till Linkans försvar så kan man väl säga att det är väl inte han som sitter på pengarna?

Med dom förutsättningar han har haft så tycker jag att han gjort ett bra jobb till den här säsongen. Faktiskt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
Hahl Bundy: Är det verkligen bra arbete av en sportchef att bränna alla pengar man haft tillgänglig på en så liten trupp med den skadehistorik ni har?

Hur länge håller Pärsinens rygg? Även om han inte känner av sin skada har han ju naturligtvis en större skadebenägenhet i ryggen då den tagit stryk av tidigare överbelastningar och ingrepp.
Kommentera

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
Hahl Bundy: Jag är fortfarande rätt övertygad om att vi har minst en klasspelare för mycket, mot det man "räknade" med för att Sonnenberg skulle få plats i truppen. Det är grundorsaken varför vi inte får några besked om Sonnenberg. Föreningen försöker säkert att hitta ett sätt att lösa den biten.

Någon skrev att föreningens mål i år är att vända det svidande minusresultatet säsongen som var till ett lika bra plusresultat i år. Då tror jag att tre millar "som inte finns med i beräkningarna" är lite för mycket gambling. Det är drygt halva det budgeterade resultatet. I och för sig bör det finnas pengar kvar till ytterligare en spelare men det är nog inte i närheten av vad Sonnie skulle kosta.

Med detta sagt så tycker jag att det är makalöst dåligt att man inte, i ett tidigt skede, knöt upp Lindqvist som var en bra spelare för de pengar han begärde. Jag har gett upp Sonnenberg. Det finns/fanns inget som tyder på att föreningen jobbar för att få hit honom.
Kommentera

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
Hahl Bundy: Bryt med nr 33, då kan man frigöra lite pengar.
Kommentera

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
Hahl Bundy: Linkan är nog rätt så bakbunden skulle jag tro...
Kommentera