1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581094 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1317459

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2010-12-07

T T:

Inget ont om Corso men han har inte lyckats leva upp till det man ska förvänta sig av en import. Bör rimligtvis frigöra medel ur spelarbudgeten samtidigt som det öppnar för en ny transatlant.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2010-12-07
Har inte riktigt hängt med här i konversationen men jag har läst länkarna om att Corso inte spelar ikväll och ska bort. Visst, skit tråkigt. Men det kan vara bra för klubben också. Och laget.
Minus sidan är väl att vi tappar en center som bara matar in poäng match efter match.
Men plus sidan är bedyligt större enligt mig.
Vi får bättre ekonomi. Vilket gör att vi kanske skulle kunna locka hit Sonnenberg. Det blir mer istid för t.ex Hallin, Lander och Axelsson som har varit bland dom bättre i TIK tycker jag.
Sen en sak jag lagt märke till, eller om jag bara inbillar mig detta. Jag vet inte. Men vi har en helt annan laganda utan herr Corso. Vi vann betydligt mer också, innan Daniel anslöt till laget efter hans skadadeknä. För även om Corso gör grymt mycket poäng så har känslan varit lite såhär;
Med Corso: Förlust med 5-3, nått i den stilen, Corso står för 2-3 poäng och är dominant. Men vi förlorar.
Utan Corso: Vinst 3-1, Målskyttet är utspritt och vi vinner tack vare en riktig lagseger.
Men jag kanske bara inbillar mig, men som det känns nu så kommer jag inte sakna honom. Men man vet aldrig.. Han är grymt rolig att titta på iallafall.

Men nu till kvällens match. Jag vet inte om perra the man har gjort femmorna ännu. Men varför inte sätta ihop den fruktade finnkedjan igen? Den funkade ju alldeles utmärkt innan Daniel Corso kom tillbaka efter skada. Sen får Anton Lander centra andrakedjan med Viinanen och Murley på kanterna. Och varför inte Sebbe Erixon och Anders Eriksson som backar?

Forza Timrå! IKVÄLL TAR VI TRE NYA FÄRSKA PINNAR!
Kommentera