1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581464 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1320137

Sv: Silly Season 10/11
mikenomad: Tja vad sägs om lite hyfs i språkbruket?
Jag har inte en susning om vem du är eller vad du tycker, jag pratar om det här forumet som företeelse i stort och jag har som "hockeylover" och en som bidrar med ett antal kronor per år för att vi ska kunna njuta av elithockey i medelpad läst det här forumet ett antal år. Du får ha precis vilka (korkade eller inte) åsikter som helst och känna dig hur träffad som helst men det är fortfarande inte min "point". Jag pratar om hur viktigt det är att inte sänka våra välutbildade spelare mentalt när det strular för dom.
Det jag vill föra till torgs är att jag inte tycker att Per Erik får ut max ur laget och att lagbygget lämnar en hel del att önska. Tycker från min läktarplats att det var fullständigt korkat att kicka Corso, Lindqvist och att inte se till att vi hade backup för alla skador som vi visste skulle komma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
hondaxr400: Träffad var det ju svårt att inte känna sig iom att det var mig (bl.a.) du riktade dig till. Och jag reagerar starkt när någon med besserwisser-attityd inte bara antyder utan faktiskt slår fast att jag mfl har våra åsikter pga jantelag och avundsjuka gentemot spelarna i Timrå IK. Inget kunde i mitt fall vara mer fel. Hade Timrå råd och de presterade åtminstone i närheten av vad man kan förvänta sig av toppspelare i ES så kunde de få tjäna det dubbla vad mig anbelangar.

Jag skrev även, och menade det också, att jag i övrigt tyckte det du skrev var klokt. Jag håller fullständigt med dig i kritiken mot Perra, lagbygget och vad beträffar sparkandet av Corso är jag en av de härinne som uttryckt skepsis.

Men min "point" är att det är min och alla andra supportrars fulla rätt att vara besvikna och frustrerade härinne så länge det inte går till direkta hot och personliga påhopp. Jag tycker t.ex att vår gamle keeper Backe fick utstå kritik som många gånger tangerade och överskred den gränsen.

Slutligen kan jag väl be om ursäkt för mitt lite kraftfulla val av språkbruk inledningsvis i förra inlägget.
Kommentera