1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581454 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1320125

Sv: Silly Season 10/11
hondaxr400: Och vem fan är du att uttala dig om min ev. avundsjuka gentemot spelarei Timrå IK? Det är jättesant allt det övriga du skriver helt klart. Men det är ju inte själva poängen i varför jag försvarar min och övrigas rättighet att få uttrycka frustration på vårt supporterforum. SUPPORTERFORUM var det ja, inte spelarforum. Jag lägger själ och hjärta och en inte oansenlig (för min lilla ekonomi) summa pengar på det här laget. Pengarna är en skitsak, jag kunde lika gärna spelat på trav, förlorat och varit chockad över det...det vore lika ologiskt. Men känslorna, besvikelsen...engagemanget fast man inte vill engagera sig. Det är en förbannelse...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
mikenomad: Tja vad sägs om lite hyfs i språkbruket?
Jag har inte en susning om vem du är eller vad du tycker, jag pratar om det här forumet som företeelse i stort och jag har som "hockeylover" och en som bidrar med ett antal kronor per år för att vi ska kunna njuta av elithockey i medelpad läst det här forumet ett antal år. Du får ha precis vilka (korkade eller inte) åsikter som helst och känna dig hur träffad som helst men det är fortfarande inte min "point". Jag pratar om hur viktigt det är att inte sänka våra välutbildade spelare mentalt när det strular för dom.
Det jag vill föra till torgs är att jag inte tycker att Per Erik får ut max ur laget och att lagbygget lämnar en hel del att önska. Tycker från min läktarplats att det var fullständigt korkat att kicka Corso, Lindqvist och att inte se till att vi hade backup för alla skador som vi visste skulle komma.
Kommentera