1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581471 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1320114

Sv: Silly Season 10/11
mikenomad: med flera:
Mycket jantelag och avund här. Utan att veta ett jävla smack om kompetens eller bakgrund hos er som hela tiden kritiserar och är avundsjuka på spelarlöner och prestationer av grabbarna som ägnat förmodligen hela livet åt att lära hockey tycker jag att det är viktigare att lyfta spelarnas självförtroende, kompetens och glädje att lira än att såga, gnälla och surt tycka att "jag vet minsann bättre från min plats framför tv:n eller från läktaren".
Men det är inte det som är min "point".
Som supporter kan man ju tycka sig vara viktig men verkligheten är ju att dom som kan påverka laget och dess prestationer är tränaren och i ett tidigare skede sportchefen. Det är faktiskt tränarens skyldighet att manövrera alla spelare mot ett gemensamt mål med lagets prestation i högsätet. Högpresterande spelare med stort ego typ Corso måste få sin plats så länge det skapar poäng till laget. Trampar han på tränarens onda tå kanske det är tränaren som ska ta sig en funderare på vem som gör poängen för laget.
Som supporter lyckas du bara att med gnäll och gnöl via div. obskyra media sänka spelarnas glädje, självförtroende och indirekt prestationer på rinken för det är sannolikt här dom snurrar på sin fritid. Även om dom tycker att det är just trams påverkar det prestationen när det kommer till det sista i artisteriet. Dom törs aldrig göra den där sista gudabegåvade dragningen som skulle ha dragit ner applåder och resulterat i poäng om dom vet att ett misstag kan resultera i ett unisont fördömande i media.. Tänk om tänk rätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
hondaxr400: Och vem fan är du att uttala dig om min ev. avundsjuka gentemot spelarei Timrå IK? Det är jättesant allt det övriga du skriver helt klart. Men det är ju inte själva poängen i varför jag försvarar min och övrigas rättighet att få uttrycka frustration på vårt supporterforum. SUPPORTERFORUM var det ja, inte spelarforum. Jag lägger själ och hjärta och en inte oansenlig (för min lilla ekonomi) summa pengar på det här laget. Pengarna är en skitsak, jag kunde lika gärna spelat på trav, förlorat och varit chockad över det...det vore lika ologiskt. Men känslorna, besvikelsen...engagemanget fast man inte vill engagera sig. Det är en förbannelse...
Kommentera