1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581448 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1320089

Sv: Silly Season 10/11
Olle: Ja, jag håller med. Om inte jag som hårt prövad supporter skall få använda supporterforumet till att göra mig av med en del frustration och besvikelse av hänsyn till att spelarna kan bli ledsna, ja då vet jag inte vad vi skall med det här forumet till öht.

Tjänar man mellan 100-300 000/månaden och har ett arbete där lönen är baserad på attraktionsvärde som styrs av bl.a. oss härinne så får man banne mig finna sig i att bli både sakligt och osakligt kritiserad av bl.a. oss härinne också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
mikenomad: med flera:
Mycket jantelag och avund här. Utan att veta ett jävla smack om kompetens eller bakgrund hos er som hela tiden kritiserar och är avundsjuka på spelarlöner och prestationer av grabbarna som ägnat förmodligen hela livet åt att lära hockey tycker jag att det är viktigare att lyfta spelarnas självförtroende, kompetens och glädje att lira än att såga, gnälla och surt tycka att "jag vet minsann bättre från min plats framför tv:n eller från läktaren".
Men det är inte det som är min "point".
Som supporter kan man ju tycka sig vara viktig men verkligheten är ju att dom som kan påverka laget och dess prestationer är tränaren och i ett tidigare skede sportchefen. Det är faktiskt tränarens skyldighet att manövrera alla spelare mot ett gemensamt mål med lagets prestation i högsätet. Högpresterande spelare med stort ego typ Corso måste få sin plats så länge det skapar poäng till laget. Trampar han på tränarens onda tå kanske det är tränaren som ska ta sig en funderare på vem som gör poängen för laget.
Som supporter lyckas du bara att med gnäll och gnöl via div. obskyra media sänka spelarnas glädje, självförtroende och indirekt prestationer på rinken för det är sannolikt här dom snurrar på sin fritid. Även om dom tycker att det är just trams påverkar det prestationen när det kommer till det sista i artisteriet. Dom törs aldrig göra den där sista gudabegåvade dragningen som skulle ha dragit ner applåder och resulterat i poäng om dom vet att ett misstag kan resultera i ett unisont fördömande i media.. Tänk om tänk rätt.
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
Tror faktiskt att det var bra att förlora den här matchen. Nu går man in i uppehållet med alla varningsklockor blinkande på det röda. Det är på riktigt nu, och man måste agera å det grövsta för att komma upp ur källaren igen.

Att vi lider av våra skador är inget att snacka om. Det gör vi. Och vi har självklart mindre slagstyrka när 7-8 man saknas. Likväl: det är patetiskt hur man viker ner sig.
RR2 med anhang är glasklara i sin analys: det är Linkan som byggt (fel), han ska bort. Och visst går det att kritisera honom, apselut. Men han har inte gjort tillnärmelsevis så dåligt i från sig som hans kritiker vill göra gällande. I mina ögon har vi, på pappret, ett lag som bör hamna topp 6 i tabellen. Vi är inte HV. Har vi ett totalt misslyckat lagbygge ligger vi inte på slutspelsplats när mer än halva serien var spelad. Vi har brister, men jag tror inte att allt beror på taskigt spelarmaterial.

Nej, snarare är det Perra som börjar bli mitt föremål för funderingar. Hur länge ska han gå fri, nu när vi förtvivlat kastar bajs omkring oss och skriker 'skandal' då vi inte är på den självklara slutspelsplats där vi anser att Timrå ska befinna sig? Jag har kritiserat Hirso rätt hårt, och t o m propagerat för en uppsägning av hans kontrakt. Samtidigt: det är Perra som spelar honom stenhårt, och som genom detta - i mina ögon - gjort en del matcher till helt menlösa historier. Hur många PP:n i bra lägen har inte kastats bort? (och ja, jag vet: PP utan honom ser inte mycket bättre ut. Men det är inte lika provocerande statiskt och menlöst i a f.)

Jag vill se någon form av analys nu under uppehållet. Jag vill veta vad man har för plan för att vända det här. Har man ens en enhetlig, konkret syn på vilka problem vi har? Eller är det enbart 'vara vakna och börja åka griller' som gäller?
Spelet i egen zon är ju patetiskt. Uppspelen likaså, för att inte tala om pucktransport in i anfallszon i PP. Man blir ju helt galen när man ser spelare som Hallin få göra upprepade och misslyckade soloräder medan PP-tiden tickar iväg.

Det är uppenbart att det taktiska/speltekniska inte fungerar. Enbart bort-med-Linkan är, enligt mig, fånigt. Det är att friskriva såväl tränare som spelare från ansvar. Dom kan inihelvete mycket bättre än dom visat i allt för många matcher.

Hualigen. 2-7 mot AIK. 0-4 i sista perioden. Fy fan vilken patetisk jävla insats.

Hockey är en skitsport!
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
mikenomad: Sen kan jag tycka att det risas mer i motvind än vad det rosas i medvind men om man stannar upp, suger på pekfingret och känner varthän det blåser så nog fan blåser det småspik rakt i ansiktet.

Vi är sämst på massor av detaljer och aspekter av spelet just nu och det är snudd på ett mirakel att vi har två lag efter oss i serien just nu. Ett problem som går hand i hand med all dynga är ju avsaknaden av vilja. Jag kan förstå att spelare som Hirschovits, Pikkarainen och Viinanen inte har det i sig naturligt eftersom dom just kommit till klubben men fan det är ju knappt så att Styf försöker gnugga nävarna i ansiktet på någon motståndare längre.

Sonnenberg hit och Sonnenberg dit, det har varit mycket snack om honom hela säsongen. Jag vägde till slut över på Murley och han är ju långt ifrån en besvikelse, något man inte kan säga om alla i laget.

Jag tror ändå att vi MÅSTE plocka in Sonnenberg. Även om han inte skulle göra ett enda jävla mål. Någon extern källa måste till för att sparka igång viljan hos spelarna annars ligger vi jävligt risigt till i år.
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
mikenomad:det kanske är dags att plocka pära jonsson en sämre matchcoach får man leta efter,han lyckades skrämma bort corso o vad bra det har gått sedan
Kommentera