1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1320094

Sv: Silly Season 10/11
mikenomad: Sen kan jag tycka att det risas mer i motvind än vad det rosas i medvind men om man stannar upp, suger på pekfingret och känner varthän det blåser så nog fan blåser det småspik rakt i ansiktet.

Vi är sämst på massor av detaljer och aspekter av spelet just nu och det är snudd på ett mirakel att vi har två lag efter oss i serien just nu. Ett problem som går hand i hand med all dynga är ju avsaknaden av vilja. Jag kan förstå att spelare som Hirschovits, Pikkarainen och Viinanen inte har det i sig naturligt eftersom dom just kommit till klubben men fan det är ju knappt så att Styf försöker gnugga nävarna i ansiktet på någon motståndare längre.

Sonnenberg hit och Sonnenberg dit, det har varit mycket snack om honom hela säsongen. Jag vägde till slut över på Murley och han är ju långt ifrån en besvikelse, något man inte kan säga om alla i laget.

Jag tror ändå att vi MÅSTE plocka in Sonnenberg. Även om han inte skulle göra ett enda jävla mål. Någon extern källa måste till för att sparka igång viljan hos spelarna annars ligger vi jävligt risigt till i år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
Olle: Helt rätt. Att vi har lag efter oss beror fortfarande på en relativt lyckosam start poängmässigt sett. Vi lever fortfarande tack vare ett antal oförtjänta flaxpoäng i sept-okt.
Kommentera