1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1400063

Sv: Apropå nånting...
RocknRolf2: Prata skit? Sa att lönen inte kom i tid? Som att det var en hemlighet att TIK hade problem med det?? Tror nog du skulle klaga om inte din lön kom i tid. Väx upp för helvete.. Om han var så jävla fet å otränad skulle han knappast fått kontrakt med HV..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
power81: hur det än är så är det oerhört viktigt att man som spelare tar sån där kritik internt. Hur tror du att det framställer honom, eller Timrå, hos gemene man - oavsett hur rätt eller fel han än har?

Han har ju avgjort inga förtjänster av att snacka en massa - ja - skit om Timrå. Om det var så hemskt borde ju fler klaga. Det gör dom inte. Det är ju bara hans spel som blev lidande av Timrås förehavanden - är inte det märkligt?!

Jag fattar så klart att det suger getpung att inte få vad man har rätt till. Men lite smartness får man väl ändå uppvisa? Vad exakt blev bättre av att han snackade så mycket i media?

För mig framställer han sig som en man som saknar självinsikt. Men jag känner honom inte privat heller. Men det intrycket ger han mig icke desto mindre.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
power81: Dra åt helvete själv! Kolan har lipat som en jävla barnunge om hur SYND det var om honom när han spelade här, ingen lön och borta en hel vecka i sträck, helt utnyttjad av den totalt oproffsiga klubben Timrå IK... Men nu är det andra bullar (och andra chipspåsar) i superklubben HV! Lycka till då fetto! Hälsa honom och fråga om han har lärt sig att träna ordentligt nu?

Oseriösare spelare får man fan leta efter, han är den SISTA som har rätt att hacka ner på Timrå. Överbetalda, feta, oseriösa jävla idiot!

Redigerad kommentar

Kommentera