1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582297 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1576170

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Laken: Funderar på hur man kan implementera min idé om att mobilisera massorna att sätta upp sig för autogirering varje månad till ett klubbkonto i dessa nödår, valfritt belopp från 100kr/månad. Lyckas man värva 1000 medlemmar till detta och räknar på minimibelopp 100 kr var blir det faktiskt 1.2 miljoner på ett år. Många bäckar små som sagt. Pengar som ges av oss fans utan motprestation från klubben dvs inget gåverifjant eller redovisningsskyldighet exakt vad pengarna används till. Vi får helt enkelt skänka dom till klubben med kravlös kärlek ;-) och lita på de används på bästa sätt av Nolander m fl. 

Detta skulle också kunna redovisas i stapelform på hemsidan. Och som jag var inne på tidigare, det går att göra tävling av detta, vem värvar flest medlemmar? Kompisgäng, släkt, arbetsplatser, facebook. Vissa har väl rätt stora nätverk av fans runt sig.

Tankar om detta, ytterligare idéer på hur det kan genomföras? Är man för naiv som tror att en sån här grej skulle lyckas eller är den praktiskt genomförbar? PÅ 80-talet gick man runt och samlade in pengar i sparbössor. Idag finns oändligt större möjligheter att bidra. 

Jag har också en idé om att en klubbrepresentant ex Nolander 1 gång i månaden är med, antingen här på HS eller i nån chattfunktion hos annan värd,  som en slags supporterträff online (ett komplement till de redan initierade träffarna i E On) vilket självklart skulle kunna få oerhört många fler att delta, frågor kan dryftas, förslag kan snappas upp av klubben, vi får first side information osv.

Ibland dyker det idéer här på HS från många olika håll som är riktigt bra men de rinner ut i sanden eller blir luftslott. Det skulle inte behöva vara så. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Greven: Mejlade om detta Löven-inspirerade upplägg förut. Vad tror ni om detta?

- Ungdomsbyggare: Från 100 kr och uppåt som går till föreningens ungdomsverksamhet.

- TIK-byggare: Från 100 kr och uppåt som får disponeras fritt för att utveckla föreningen.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Greven: Framför dina ideer till ledningen. :-)
Kommentera