1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581641 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2160755

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2021-03-05
mikenomad: Grejen är ju den att sågen gick hårt under
början av de fleata matcherna vi vann 16 matcher i rad med. Grabbarna har väl inte startat många matcher i furiöst tempo och gjort så värst många perfekta matcher under hela 60 minuter denna säsong ärligt talat? Däremot varit en maskin som metodiskt hittat sätta att till slut dominera tillställningarna. Det är väl mest det jag reagerar på härinne, att det är totalsvart och vinner vi inte eller dominerar de sista 4 matcherna är denna säsong körd typ..visst jag har varit bra med sågen förr, men då har vi ärligt talat inte varit i denna position med tabellläge och allt heller.

Den där 16 matchssviten och om vi nu tar 4 vinster nu i slutet behöver inte betyda ett skvatt i slutändan. Det är fortfarande i slitspelet det gäller. Björklöven kan fortsätta suga de sista kommande matcherna men helt plötsligt tagga igång från ingenstans med sin rutinerade trupp som är byggs för slutspelshockey.

Klart jag är skitnervös inför kommande slutspelet, men kan ärligt talat säga jag tycker de sista matcherna som återstår känns menlösa för egen del. Hur mycket tävlingsmänniska jag än är så kittlar inte dessa matcher mycket. Jag vill ha slutspel nu!!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2021-03-05
Sputnik: svart eller vitt, transportsträcka eller uppladdning inför slutspel. Hur man än väljer att se på det tycker jag att det är betryggande att Freddan fördömer insatsen och ber fansen om ursäkt. Det visar att ambitionsnivån ligger bra mycket högre än vad man visar upp just nu. Du nämner löven, jag skulle vilja påstå att ju längre serien gått desto fler konkreta konkurrenter har vi fått. Tycker att både Västervik och BIK känns farliga och höjer vi inte nivån 200% så är jag helt säker på att även lag som Mora blir farliga. Skulle vi gå in i slutspelet idag och möta Västervik i en bäst av fem är jag ganska säker på att dom skulle slå ut oss.

Sen är det inte så konstigt att fler lag blir bättre ju längre serien lider men faktum är att vi har blivit sämre, sen kan man välja att skylla det på vad som helst. Tycker fortfarande inte det är någon bra uppladdning inför ett slutspel.

Edit: nej jag ändrar mig. Tingsryd känns fan inte farliga, inte om vi kommer upp i minst 70% av normal förmåga.
Låst ämne