1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2160752

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2021-03-05
Rallarn: Ja det är Bagdad Bob att säga att det är lugnt. Precis som det är dramaqueen att säga att det är kört. Det jag menar är att jag inte tror att nån härinne säger nåt av ovanstående men vissa är ju så svart-vita i sina tolkningar. För egen del förstår jag att laget levererar sådana här prestationer i det läge de är i. Min förhoppning, och även förtröstan, är att de däremot har ganska precis ett lagom antal matcher kvar att låta det här bli en väckarklocka och inse behovet av att lyfta sig innan allvaret. Faktiskt kanske hellre det här än att räkmackeinsatserna skulle lösa av varandra utan motgångar ändå till omgång 52
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2021-03-05
mikenomad: Grejen är ju den att sågen gick hårt under
början av de fleata matcherna vi vann 16 matcher i rad med. Grabbarna har väl inte startat många matcher i furiöst tempo och gjort så värst många perfekta matcher under hela 60 minuter denna säsong ärligt talat? Däremot varit en maskin som metodiskt hittat sätta att till slut dominera tillställningarna. Det är väl mest det jag reagerar på härinne, att det är totalsvart och vinner vi inte eller dominerar de sista 4 matcherna är denna säsong körd typ..visst jag har varit bra med sågen förr, men då har vi ärligt talat inte varit i denna position med tabellläge och allt heller.

Den där 16 matchssviten och om vi nu tar 4 vinster nu i slutet behöver inte betyda ett skvatt i slutändan. Det är fortfarande i slitspelet det gäller. Björklöven kan fortsätta suga de sista kommande matcherna men helt plötsligt tagga igång från ingenstans med sin rutinerade trupp som är byggs för slutspelshockey.

Klart jag är skitnervös inför kommande slutspelet, men kan ärligt talat säga jag tycker de sista matcherna som återstår känns menlösa för egen del. Hur mycket tävlingsmänniska jag än är så kittlar inte dessa matcher mycket. Jag vill ha slutspel nu!!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2021-03-05
Så det är alltså Hästen, AIK, Västervik och Tingsryd som luggat oss på hemmaplan. Alla fyra möjliga motståndare redan i kvarten, som väl endast spelas bäst av 5? Hoppas de är ödmjuka inför den uppgiften. Magkänslan säger att kvartsfinalen kan visa sig bli den svåraste uppgiften i slutspelet. Det är nerver, det är en kort serie och det är mot motstånd som spelat viktiga matcher under en längre tid för att kvalificera sig.

Dags att lufta Ohre nu också ett par matcher kanske?
Låst ämne