1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581127 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2361824

Sv: Apropå nånting...
Perreman: vi har ju inte riktigt haft tid att ”andas” heller utan alltid varit tvungen att ställa det bästa möjliga laget på isen (och det har knappt räckt ändå). Tittar man på Skellefteå tex. så har dom haft råd att matcha in några juniorer hela tiden eftersom de ledande linorna har varit på absolut toppnivå så dom kan bära upp laget.

Nu med en kärna med Lander, Pettersson och Wedin så får vi förhoppningsvis lite mer arbetsro.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jo precis och det är nog huvudanledningen också, att vi inte riktigt haft möjligheten att ställa junisar på isen p.g.a. tabelläget. Det är väl också därför just Örebro kan plocka talanger ifrån vårat hockeygym, för att de har etablerat sig som lite av ett mittenlag.

Man hade ju kunnat plocka in en junis som 13e forward i någon match där vi förväntas åka på stryk under t.ex. senaste SHL åren. Särskilt 18/19 när vi var avsågade i slutet. Då hade vi kunnat lyfta in t.ex. Nielsen och låtit han få runt 5-10 minuter per match eller mer. Det tänket har jag saknat.
Visst, inte så utvecklande att jobba i motgång hela tiden heller, men det finns alltid PP och liknande situationer att låta dem spela.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: tror du har helt rätt här. Vi har ju pendlat upp och ner, och vi avancemangen finns det minimalt med utrymme för att satsa på juniorer.
Med en stabil stomme hoppas jag att vi kan varva in juniorer i en högre utsträckning.

Sedan har tror jag att många konkurrenter kan lägga mer pengar på sina juniorer(fler klubbor, skridskor, fräschare träningsanläggning etc). Så vi måste hitta sätt att konkurrera med rikare klubbar, samtidigt som vi bättrar på ekonomin lite för att kunna göra oss till ett mer attraktivt alternativ
Kommentera