1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577967 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2362266

Sv: Apropå nånting...
Gorkyman: Instämmer. Vi ska få ihop laget bra också och slippa skador. Visar det sig att Jonte dyker in, Ante är en rejäl uppgradering i båset, backsidan står upp bra mycket bättre än i fjol och forwards är vassa framåt OCH bakåt ja då kan vi börja fundera över en slutspelsplats.

Vill inte verka negativ men det är många som svävar iväg nu, precis som inför förra säsongen. Vi får stilla vår hybris och låta grabbarna bevisa det under säsongen istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Perreman: misströsta icke. På hockeysnack finns det inget som heter ”för positiv” eller ”för negativ”. Du kan i lugn och ro finna dig i att bli sågad vid fotknölarna oavsett vilket förhållningssätt du har. Det beror på att hockeysnack är fullt av en massa gubbjävlar som vet ALLT. Inklusive mig själv.

Med det sagt så vill jag ändå att vi alla här inne ställer in oss på topp 6 och slutspel, i rent förebyggande syfte, för vad ska vi annars sitta och grina över i feb/mars? FÖR låga förväntningar kan skapa en situation där folk sitter och känner att det är ”helt ok” och där vill vi väl inte hamna? Det kan vi överlämna till supportrar av Brynäs, Linköping, Örebro och andra notoriska mittenlag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Perreman: Ja SHL är väl mer svårbedömt än någonsin och jag skulle inte skrika ut nåt i eufori så här på försäsongen. Tycker att vi har mycket kompetens och spets i laget men ett tunt och skadekänsligt lag. Känns inte som att sådär värst mycket behöver gå fel för att vi ska sitta riktigt brunt till. Och jag hävdar ff att målvaktssidan är ett stort frågetecken. Men sista(?) backen in samt Jontes vara eller inte vara avgör om jag kommer hoppas på topp 8 eller om att undvika p.o är good enough
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Perreman: "Vill inte verka negativ men det är många som svävar iväg nu, precis som inför förra säsongen. Vi får stilla vår hybris och låta grabbarna bevisa det under säsongen istället."

AMEN!
Kommentera