1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581656 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2398556

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-10-27
Tom Topp: Nja, hyfsat bra bortaspel men vi ramlar tillbaka igen till det sämre. Tycker att Brynäs tar sig igenom mittzonen alldeles för enkelt.
Vi började också med gamla synder som att dutta med pucken i anfallszonen istället för att bara skjuta.
Nja, men en poäng på bortaplan när vi inte spelar bra är ju en vinst för mig.

Nu ska plastlaget Örebro få sota för detta på lördag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-10-27
Jag har ledsnat rejält på Timrågogogo. Han beter er så jävla illa, så jag gav tillbaka.

Hela Brynäsboken är fylld av era jävla flaggor när ni går bra. Jag skulle aldrig skrivit som jag gjorde i någon annan bok. Men så som det där trollet håller på så kunde jag inte låta bli att ge tillbaka. Naturligtvis fattar jag att jag blir hatad här inne då och jag ber om ursäkt till alla timråiter som är vettiga, vilket ärligt talat är många. Många av er tog kvällens förlust med stor värdighet. Men Timrågogogo förtjänade den skiten. Hata mig om ni vill, det var en dryg kommentar av mig och jag skulle själv bli förbannad över sånt.

För övrigt är jag imponerad av Johansson, Dahlén, Lander, Pettersson och Stenqvist. Det är riktigt bra spelare. Och jag önskar er lycka till i övrigt. Men jag klarade inte att hålla käften längre över hans dryga kommentarer. Ni kan ju förklara det som troll så mycket ni vill, men isf skyller jag också på det.

Nu lämnar jag den här diskussionen.
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-10-27
kulltorp: jag är nöjd med en pinne ikväll. Ett bakslag om än litet så är det nyttigt uppvaknade för laget. Lite justeringar på det här så är vi på banan igen. Vill jag tro🤔 Härligt att Wedin verkar vaknat till liv efter en tids koma.
Jag sover gott inatt 💤✨
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2022-10-27
kulltorp: Karlkvist gör 6 assist ikväll och är inne på alla Oskarshamns mål i deras vinst mot Rögle. Vår bästa spelare står på 11 poäng och 18:e plats i poängligan. För att vara så framtunga så är vi inte så jäkla framtunga ändå. Tycker att det bör finnas mer att kräma ur vår leading line.
Låst ämne