Tranås AIF

3704 inlägg · 900 ämnen

Dagens TrT

285123 · » Till forumet


Sv: Dagens TrT
Patrik M: Det är inte alltid tidningarna har rätt info heller. Det var så gången var förra tillfället och rimligtvis borde de köra samma väg nu.
Kommentera

Sv: Dagens TrT
Snake: Så lät det inte i TrT iaf.
Kommentera

Sv: Dagens TrT
Patrik M: Är det inte så att bud går vidare i NHAs kvalserie om Björklöven konkar? Det skulle innebära att budet först går till Övik och sedan vidare till Botkyrka för att sedan hamna hos Asplöven. Så var det väl resonemanget gick sist då VIK fick budet. Man gav budet först och främst till kvallagen i den seriens kvalserie.
Kommentera

Sv: Dagens TrT
ForzamalmJR: Ja det är svårt val det där, vad än styrelsen eventuellt väljer så är det bara o stötta dem i deras beslut tycker jag. Det är ändå de som ska ha bäst koll på läget. Vad de än nu eventuellt skulle välja så finns det säkerligen folk som tycker annat. :)

Påskrifter var ordet!
Kommentera

Sv: Dagens TrT
Fast fan vet, skulle man inte ta den platsen i alla fall? Hur resonerar ni FCs-are om det? Spontant känner jag en glädje över om det skulle bli aktuellt, men å andra sidan, det kanske är bättre att bygga upp föreningen igen? Det finns väl knappast några andra lag som skulle bli aktuella heller om TAIF tackar nej till den platsen? TAIF har ju vanan och organisationen, lagen efteråt (som väl skulle bli aktuella om TAIF tackar nej?) har ju inte det. Det kunde ju också vara en morot för de där spelarna som inte skriver på...
Kom igen nu, vill ha påskrifter!!
Kommentera

Sv: Dagens TrT
Uttryckte mig kanske lite luddigt betr. artikeln om Björklöven.

Det stod att AIF ev. kunde komma på tal iom att Ö-vik (tror jag det var) redan hade tackat nej ifall de skulle bli aktuella. Det var i det sammanhanget jag menade med att AIF inte har något i allsvenskan att göra.
Kommentera

Sv: Dagens TrT
Guz: Nej i detta läget är det lite sent så någon allsvenska lär det inte bli förens om ett par år tidigast tror jag. Men det där har säkerligen styrelsen mycket bättre koll på.

Skulle bli mycket förvånad om inte Björklöven går i konkurs efter vad man läst. Där har vi ett lag som försökt satsa sig ur den ekonomiska krisen och inte lyckats. Vill minnas att jag hörde på tvn att nån i styrelsen erkände att de borde dragit i handbromsen tidigare. Nu är det säkerligen försent tror jag.
Kommentera

Dagens TrT
Enligt dagens TrT så är inga nya underskrifter klara. Man inväntar besked från Ivars, Dower, Terner, Calle S. och Peter J. i första hand. Enl. sportchefen "Kitten" så ska de snart sätta lite press på dessa för att få fram besked. AIF har redan 11 namn klara medan en del allsvenska lag bara har 3-4 så "Kitten" är inte speciellt orolig ännu. Det man först måste leta efter bland nyförvärv är centrar men att det gäller att ha is i magen. Fanns även lite om serieindelningen. Ska tydligen delas upp i två sexlagsgrupper. AIF var emot detta förslag men var tydligen ensam om det. Kommer inte på rak arm ihåg vilka lag som skulle ingå i AIF:s grupp men tydligen var denna grupp lite tuffare.

Fanns även en artikel om Björklövens prekära penningläge och ev. ersättare till dom om det skulle barka åt skogen.

Men ärligt talat, AIF har väl inget i allsvenskan att göra med årets trupp eller ..............
Kommentera

285123 · »