Tranås AIF

3704 inlägg · 900 ämnen

Silly season?????

276598 · » Till forumet


Sv: Silly season?????
I beleive things when I see them...meningslöst att spekulera (visst, det kanske är lite kul i och för sig, men att uppröra sig innan påskrifter är klara...). Jag kan tänka mig att det finns en målsättning att minska utgifterna även nästa säsong och att föreningens mål inte är att komma upp redan efter ett år. Vore väl inte en helt idiotisk inställning tycker jag. Är det ngn som har koll på skulder etc?
Kommentera

Sv: Silly season?????
Börjar likna en gislaveds utförsbana efter ryktena man hör tycker jag! Tränarnamnet var stort och det behövdes men det verkar inte hjälpa! Enligt ryktena man hört så kommer Robin Fors, Macke, Patrik S, Johan S, Magnusson, Alosha, Holmgren, peter J & Bremer återfinnas i Taif nästa år! På ingång är även Fredrik Norberg(mjölby), Patrik Pettersson(eksjö), Pontus Hellerstedt(Nässjö) plus 4-5 Hv-juniorer och div2 målisen Magnus Rahm!
Svesse och Tobbe lär försvinna snart, Terner, suuronen, Ivars och dower är alla på väg bort! Holmis slutar, Karlsson sticker, Martin A får inget nytt kontrakt & Nisse olsson som slutar i Taif!
Verkar som vi kan få behålla Mange Axelsson trots alla rykten och att Jeff kanske stannar! Skidén slutar troligtvis även han i Taif!
Rena jxvla J-laget medan de flesta div1 klubbarna verkar förstärka och bli bättre inför nästa säsong! Det kan bli negativt kval även nästa år och då sviker publiken ännu mer och ekonomin blir ännu sämre!
Vi måste som jag sagt innan ha minst en femma av god allsvensk klass för att ligga på övre halvan av division ett! Skulle vilja se att vi får behålla Terner, dower, suuronen, Axelsson och en skaplig ytterforward till!

fxn vet hur detta kommer att sluta, ser absolut inte bra ut iallafall!
Kommentera

Sv: Silly season?????
Någon som hört några heta målvakts eller forwardsrykten mest backsnack just nu tycker jag!
Kommentera

Sv: Silly season?????
Eftersom ingen annan verkar ha några rykten på gång så får jag väl ta det jag skrapat ihop under helgen!
Har hört att GSKs båda backar Jim Ivars & Fredrik Smeds är aktuella för spel i Tranås!
Oxå hört att man är intresserade av tre div. 1 forwards: Håkan Nilsson från hästen & Tomas Mittel samt. Ronny Johansson, båda från Mariestad!
Kommentera

Sv: Silly season?????
Man undrar just när de positiva nyheterna kommer denna silly season!
Just nu dominerar spelarrykten bort från Taif, brutet samarbete med LHC, Missnöje från supportrarnas sida ang. de nya tränarna, sparvs artiklar i TrT och dålig ekonomi!
Kommentera

Sv: Silly season?????
Magnus Axelsson gjorde 30 mål på 39 matcher i Norge och är nu på väg hem till Sverige! Vi kan väl dock antagligen se oss i stjärnorna efter honom kan jag tro! Han vill enligt uppgift utnyttja sin målfarlighet i ett allsvenskt topplag!
Kommentera

Sv: Silly season?????
Jag tycker Tranås ska satsa på rutinerade spelare till nästa säsong.
Fast det skulle ju inte vara dumt med en fjärde femma med juniorer.
Kommentera

Sv: Silly season?????
Fjärdefemman med juniorer bör väl rimligtvis innehålla Alosha,
Magnusson, Josefsson och ev Bremer, vilka har jag glömt?

Jag tror personligen inte att Juniortränaren klarar av att leda Taif:s
A-lag, kanske är jag lite väl pessimistisk men det är iallafall min
åsikt och det intryck jag har fått.
Jag säger inte att han är en dålig tränare men han är för
orutinerad, önsketanken vore någon med mycket rutin tex från
elitserien eller (super)allsvenskan...
Kommentera

Sv: Silly season?????
Enligt en på tranashockey's gästbok är de inte nöjda med han men då frågar man sig ju om juniorerna varit nöjda med nån tränare de haft? Lär va stor skillnad på att coacha ett J-lag och ett A-lag skulle jag tro så går nog knappt att jämföra. Att säga att han kommer göra ett dåligt jobb innan han ens fått chansen att visa vad han kan tycker jag är helt fel dock.
Kommentera

Sv: Silly season?????
Om det blir juniortränaren ska det bli attans spännande att se vad han kan göra. Kan man hoppas på en ny Evensson? Nån som vet vad juniorerna tycker om honom som person och tränare?
Kommentera

Sv: Silly season?????
Du är inte ensam om det ryktet, går bara o väntar på när det bli officiellt.
Kommentera

Sv: Silly season?????
Ryktas ju starkt om att det ska bli en 4:e femma med juniorer. Någon som vet vilka Juniorer det kommer att handla om då?
Nå´t nytt om tränare. Själv hör jag bara starkare och starkare rykten som säger att J-tränaren är så gott som klar, stämmer det?
Vem kommer isåfall ta över Juniorlaget? Blir det ett eller två J-lag?
Kommentera

Sv: Silly season?????
Tror inte vi får se några påskrifter innan en tränare är klar faktiskt. Personligen är jag inte orolig ännu iaf.
Kommentera

Sv: Silly season?????
Jag tror inte vi ska gå i taket för att vi inte har några påskrivningar ännu. Jag tror styrelsen har bra koll på läget och vi kan nog förvänta oss lite påskrifter tämligen snart. Att Medin stannar är ju underbart men å andra sidan kan ju det betyda att Holmis lägger av. Holmis är förmodligen bäst betald i TAIF och slutar han har vi ju stålar att matcha bl a bofors bud.
Kommentera

Sv: Silly season?????
ni visste väll att eran tränare är hög aktuell för hc`?
Kommentera

Sv: Silly season?????
Fyfan va trevligt om Medin skriver på! fler sådana nyheter vill jag höra. :)

Givet att vi hjälper till på lördag eller hur grabbar?
Kommentera

Sv: Silly season?????
Förstår som vanligt inte ett ord av vad Benke Wass skriver men det är väl jag som är dum i huvudet...

Medin är nära påskrift, hans flickvän söker jobb som tandsköterska i Tranås, och Medin själv trivs väldigt bra själv! Det är väl en bra början om så skulle vara fallet? Fast mycket hänger naturligtvis på om hans flickvän får jobb, hon bodde ju i Götet under förra säsongen.
Kommentera

Sv: Silly season?????
det låter onekligen oroväckande inför säsongen juniorer o juniortränare som jag ser att d skrivs det kanske blir j-20 som spelar nästa säsong=)) nej nej skämt o sido men man hoppas ju att det händer något snart ska se till o dricka så mycket som möjligt där hemma nu för att få pantburkar o dylikt till laget hoppas på att holmis o grababrna ritar på att mans kaffar sig ett tränarnamn o får in lite spelare sen kna vi börja satsa mot toppen=))
Kommentera

Sv: Silly season?????
Man läser dagligen på de övriga allsvenska klubbarnas hemsidor om spelare som skrivit kontrakt men när kommer Taifs första påskrift???
Kommentera

Sv: Silly season?????
Hasse Ljunggren på väg till Örebro enligt källor där uppe!
Kommentera

Sv: Silly season?????
Får ni nå bra spelare tills nästa säsong? *bra åå veta*
Kommentera

Sv: Silly season?????
HHhhmm...Att kalla Macke P för en av seriens bästa def. backar känns väldigt väldigt överskattat. Jag kan sträcka mig så långt att han kanske ä TAIF:s typ näst bäste def. back.

O sen se det som en fara att Norberg gör lumpen...håller inte med om det heller. Av det som han visat så har han inget mer o göra i TAIF, däremot ä det ju otur o tappa Holmgren som har talang att bli ngt riktigt stort.

O för faaaan...INGEN J-tränare tack!
Kommentera

Sv: Silly season?????
Helt rätt MM!

Faran på juniorsidan är ju att både Norberg & Holmgren ska göra lumpen och missar större delen av säsongen!

Kul att se att man inte är den ende som uppskattar Macke Ps defensiva arbete!
Kommentera

Silly season?????
Då var det dax igen. Ännu en ny tid med många rykten.
Det ända jag hoppas på igen är att TAIF får ihop ett helt lag från start så man slipper att låna spelare hela tiden. Hoppas även att man släpper fram sin egna juniorer i år. Det finns faktiskt några riktigt lovande juniorer i TAIF. Det gäller bara att de får ett stort förtroende från ledningen.
Sen kommer man trolitgvis få en fin förstärkning i Macke P till nästa säsong. Verkar som om han får ordning på sin hand igen. Och en frisk Macke är guld värt för TAIF, då tillhör han en av seriens bästa defensiva backar.
Kommentera

276598 · »