Tranås AIF

3704 inlägg · 900 ämnen

Svesse

282427 · » Till forumet


Sv: Svesse
Lindersson: Har hört på slutet att svesse sa upp sitt kontrakt innan utsatt datum så det är nog kört!
Kommentera

Sv: Svesse
Guz: Har oxå hört att det finns ett datum inlagt i hans kontrakt och det var 7:e maj! Tror det var i tidningen det stod!
Kommentera

Sv: Svesse
Patrik M: Ja MEN det är väl typiskt att dom lämnar skeppet just nu ELLER? Det måste väl vara en sportslig utmaning att föra upp AIF igen, men köra på i ett mitten lag i Allsvenskan är säkert jätteroligt ;)
Så kör på snålpyttar i NYBRO Snik kings
Kommentera

Sv: Svesse
Merxx: Läste senast i morse i vår lokala morronblaska att det var på väg att lösa sig med Nybro för Magnus "Look-a-like-Carl-Philip" Svensson & Tobbe Johwelin
Kommentera

Sv: Svesse
The Sittingbull: Svesse har ju dock sagt att han vill testa på nått nytt nån säsong och kommer efter det att återvända.
Kommentera

Sv: Svesse
Har inte Svesse eller Tobbe skrivit på så tyder det väl på att dom inte vill vara med och föra upp oss i Allsvenskan igen.
Tycker det är lite dåligt av dessa spelare som varit här i många år som inte tycker att galloscherna passar längre bara för att vi råkat ramla ner en division. Är det så kan dom lika gärna åka vidare och få en STÖRRE lönecheck någon annanstans.
Så HEDER åt KUNGEN som visar lite GO!
Kommentera

Sv: Svesse
Merxx: Hörde ryktas någonstans att det fanns ett datum inskrivet i kontraktet vilket han var tvungen att bestämma sig före. Hörde oxå att detta datum har passerats. Nå´n som vet nå´t ???
Kommentera

Sv: Svesse
Någon som hört hur det går med svesses och Johwelins eventuella övergångar till Nybro? Har hört ryktas om att svesse lagt ner Nybro och siktar på en dansk klubb!
Kommentera

Sv: Svesse
Defcon: spelar ingen roll om kontraktet går ut efter 8 månader.......om inte jag fattat helt fel så får dom ju pröjsa ändå även att killen är kontraktslös.......


rätta mig om jag har fel!
Kommentera

Sv: Svesse
Bobban:
Enligt honom ska han bara skriva på ett kontrakt som kommer att löpa 8 månader, dvs att vi kan ta tillbaka honom efter dessa 8 månader utan att behöva pröjsa nåt för honom.
Kommentera

Sv: Svesse
Defcon: fast grejjen är ju den att om vi får 70 000 för han så måste vi ju betala 70 000 för han om vi ska ha tillbaka han...........
Kommentera

Svesse
Snackade med svesse igår på hotellet, efter matchen mellan sverige o ryssland. Han sa att han till 99% kommer att sticka till nån annan klubb, och till 99% komma tebaka efter ett år, även om TAIF ligger i Div.1. enligt honom själv så behöver han bara ett miljöombyte ett år lr så.
Så varför inte då släppa honom te Nybro och få 70000:- o köpa en ny spelare för det, än att jävlas med honom och han går te en utländsklubb och TAIF får inte en spänn för honom.
Släpp svesse te Nybro för 70000:-, han kommer tebaka efter ett år och hjälper upp TAIF te allsvenskan, om vi inte redan är där.
Kommentera

282427 · »