Tre Kronor

17179 inlägg · 805 ämnen

Inlägg #1763629

Sv: World Cup 2016
J F K: Eller så är det inte svårare än att Bäckis bara säger som det är: både ledare och spelare har utifrån sina resp kunskaper och erfarenheter, där ex förlusten mot samma lag med en offensivare taktik på näthinnan har spelat in, bestämt sig för en lite mer avvaktande taktik, vis av skadan.
Att det läget kritisera upplägget är ju enbart löjligt, vi mötte ett bra lag och förlorade på skitmål och små marginaler.
Som ivandrago säger: ibland vinner man såna här matcher, ibland torskar man.
Behövs inga Nyström som ryggmärgsmässigt börjar skrika på "Fiasko!!!" så fort vi förlorar, även om jag förstår att det till stor del är deras uppgift...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: World Cup 2016
Huge: Fiasko var det verkligen inte. För mig betyder fiasko att det är väldigt mycket sämre än förväntat och man hade nog kunnat förlora alla tre gruppsspelsmatcher (om man spelat hygligt) utan att jag skulle kalla det fiasko. Att åka ut i semifinal mot Europa är verkligen inte ett fiasko.

Dock kan jag inte bara rakt av köpa att man förlorade för att motståndarna hade tur (skitmål och små marginaler). Jag tycker att Sverige gjorde en enligt materialet riktigt dålig match. Det var uselt tempo, inga närkamper och en bra bit ifrån vad jag anser laget vara kapabel till. Jag tycker absolut att det är befogat med kritik och man måste analysera vilka saker man från ledningen kunnat göra saker annorlunda för att nå ett bättre resultat.
Kommentera