Tre Kronor

16724 inlägg · 802 ämnen

Inlägg #2208620

Sv: 2021 IIHF ICE HOCKEY WORLD CHAMPIONSHIP
Hank: Truppen är ju rent av dålig, många chansningar och en coach som inte verkar få ut något av sitt material, spelare som Olofsson och Rakell är ju faktiskt (tyvärr) helt värdelösa idag.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: 2021 IIHF ICE HOCKEY WORLD CHAMPIONSHIP
Gavelo: Olofsson och Rakell behöver spela med en bra center för att producera. Det är en bristvara i dagens svenska hockey.

Kraven för att bli svensk förbundskapten är skrämmande låga. Garpenlöv är totalt oduglig och saknar erfarenhet som huvudtränare. Grönborg var heller ingen bra förbundskapten, men han var smart nog att inse att det behövs NHL-spelare för att vinna.

Jämför man dagens trupp med guldlaget från 2006 (också i Riga), som innehöll mestadels spelare från Elitserien, inser man vilken låg nivå SHL håller. 2007 vann Davidsson poängligan, att tänka sig att en SHL-spelare skulle kunna vinna poängligan nu är skrattretande.
På den tiden hade lagen 2 centrar som var klart bättre än dagens förstacentrar.

Svensk hockey skulle behöva tillsätta en haverikommission. Ledningen i både förbundet och hockeligan har under en lång tid varit en katastrof. Det behövs en total utrensning.
+2
Kommentera

Sv: 2021 IIHF ICE HOCKEY WORLD CHAMPIONSHIP
Gavelo: ja, känns som Garpenlöv gått på coola namn men glömt helheten. Skellefteå kedjan dominerade inför vm men tog bort en när det väl började. Har vi verkligen inte en bättre målvakt än Reideborn ledig? Har alla andra khl målvaker tackat nej?
+1
Kommentera

Sv: 2021 IIHF ICE HOCKEY WORLD CHAMPIONSHIP
Gavelo: Vilka meriter har Garpenlöv som gör honom lämplig som förbundskapten undrar jag lite stillsamt?
+2
Kommentera