Tre Kronor

16578 inlägg · 799 ämnen

Inlägg #42932

Sv: OS-snack
Självklart förtjänar inte Mathias Johansson och Henrik Zetterberg platser i OS-truppen. Speciellt inte med tanke på att spelare som Fredrik Modin, Kristian Huselius, Mikael Nylander, Andreas Johansson, Jonas Höglund, med flera inte fått plats. Sverige har ju för övrigt få offensiva vapen och därför finner jag det obegripligt att främst Modin, Huselius och Nylander blivit petade.

Kanada, Tjeckien, Ryssland och USA är en klass bättre än Sverige. Finland är odugliga och kommer få problem att placera sig framför Slovakien.

Peter Forsberg kommer att göra comeback, en press release från Colorado väntas inom kort. Intressant att han gick bakom Colorados rygg och genomförde en operation i Sverige. Han har dock inte mycket tid på sig för att få tillräckligt matchtempo för OS. Är han inte tillbaka i spel inom två veckor bör han strykas ur truppen.

På lördag smäller det i Philadelphia. Eric Lindros gör sin första match som motståndare i FUC. Kommer bli ytterst intressant att se hur USA's mest hatiska publik välkommnar sin gamle lagkapten. Det kan bli en rejäl hatmatch, som för övrigt sänds på Canal + Zap (Canal Digital), lördag klockan 19:00. Ett par timmar senare spelar Philadelphia Eagles (amerikansk fotboll) sin första slutspelsmatch på ett bra tag. Dessutom har Philadelphia Phantoms (AHL) match. Ett rejält trafikkaos väntas på Broad Street när nästan 100 000 människor möts under några timmar.
Kommentera