Tre Kronor

17179 inlägg · 805 ämnen

Inlägg #43088

Sv: OS-snack
Defensivt skickliga spelare har man så det räcker. Därför känns det befogat att ha med offensiva vapen som Modin, Nylander, Huselius och Höglund. Höglund, Sundin och Renberg är ju dessutom redan ihopspelade och där hade man haft en klar kedja. Sen så är jag av den uppfattningen att man ska komma med i OS därför att man är bra, inte för att man är ung och lovande.

rådbjer: Jag har tittat på laguppställningen och den är inte särskilt skräckinjagande om man tittar på USA, Kanada, Tjeckien och Ryssland, de lag Sverige ska spela mot. Det kanske är du som bör ta en extra titt på Sveriges laguppställning.

Som alla andra spelare måste Forsberg också bevisa att han skall ha en plats. Spelar han inte hockey före OS ska han inte vara med. Så enkelt är det. Jag håller helt med makarov att man hellre har Nylander & co i stället för en avdankad Peter Forsberg. Att du sedan tror att Peter gått på 75% i NHL de senaste åren är bara löjligt. Han har liksom övriga spelare drabbats av skador. De flesta biter dock bara ihop och kör på.

Märkligt att folk kan ifrågasätta Arvedssons existens i laget. Han är förmodligen Sveriges bästa defensiva forward och en av de bästa i NHL.

Guld till Tre Kronor. Knappast. Medalj är nästan en utopi.
Kommentera