Tre Kronor

17215 inlägg · 806 ämnen

Inlägg #544048

Sv: Hockey VM
Medaljkantad start på turneringen för Tre Kronor. Dagens match var fullkomligt lysande!

Det som känns lovande är att alla femmor producerar och klarar sig defensivt ungefär lika bra. Ingen står ut extra varken negativt eller positivt. Så ska det vara i ett lag som det vi har i årets turnering för att vi ska nå succé. Det här lovar gott.

Men det finns alltid ett "Men". Tre Kronor har vid både OS 02 och World Cup senast haft förmågan att göra en usel insats i helt fel läge. Vi har fortsatt mycket att bevisa och nu väntar Kanada och USA här närmast. Det är två lag som lär komma få Tre Kronor att visa upp fler svagheter än vad Finland lyckades få oss att göra. Som det såg ut idag hittade jag inte en enda.

Därefter en "träningsmatch" mot förmodligen Lettland innan den ödesdigra kvartsfinalen. Uscha, besitter fortsatt en avsky mot kvartsfinalsupplägget. Mest för att mina nerver inte pallar det trycket som en sådan match innebär.

Hockey-VM som turnering i allmänhet är en fantastisk turnering trots en hel del fläckar såsom i både arrangemang, spelartillgång och reklamkanalssändning. Men ändå fruktansvärt underhållande!
Kommentera