Tre Kronor

17179 inlägg · 805 ämnen

Inlägg #678762

Sv: sve-rys
Frella:

"Vi är fan sårbara bakåt ändå, oavsett om vi trycker på eller inte. En bedrövlig defensiv där endast tre, kanske fyra backar håller OS-klass. Förklarligt med alla avbräck iofs. Men då borde man kunna spela enklare då materialet inte räcker till."

Tanken var ju precis den, så som det såg ut i alla fall. Vi började väldigt bra med att dra ner tempot på dem i mittzon och vi höll ihop laget bra. Men när de fick ledningen tappade vi det spelet helt.

Idag fick Zäta mer fria tyglar, jag räknade nästan hela tiden att Jönsson var först hem i den kedjan. Zäta skulle hellre behöva en målskytt i sin kedja snarare än en defensiv center. Holmström tycker jag inte bidrar med något mer än att buffla framför mål, har aldrig varit positivt inställd till att han honom i truppen. Tyvärr har vi lite tunt med alternativ kanske.

Ja det är klart de andra länderna också vill vinna men Sverige har toppat i början av turneringarna i två OS och ett WC nu och då öst in powerplaymål men i kvartsfinalen har vi blivit sönderlästa. Vi får väl ge detta lite tid. USA och Slovakien är matcher där jag tror vi kommer färdigställa laget. Turneringens sjätte match avgör anus eller bra.

Varför i helvete visar SVT curling nu när det är Kanada-Tyskland? Det skulle vara en intressant webfråga på svt.se
Kommentera