Tre Kronor

17179 inlägg · 805 ämnen

Inlägg #678902

Sv: sve-rys
Utveckling av mitt hafsiga inlägg: Att Sverige ständigt räknas som en guldaspirant när det drar ihop sig till stora turneringar är givet. På pappret. Där är nämligen Foppa världens bäste i förstakedjan, kamperad av världens bäste målskjutar-Näslund. Sundin härförare i andrafemman, ihop med en-av-världens-bäste-målskjutar-Alfredsson. Och i förste backpar världens bäste Lidström.

Fyra misslyckade turneringar senare borde vi inse att - som det sägs på julafton - det är något fel på den där bilden. En enda av ovannämnda spelare har levt upp till epitetet i åtminstone tre av ovannämnda turneringar: Sundin. Resten har antingen sugit getpung, varit skadade eller vikt ner sig.

Vad var det Pär Nuder sa om fyrtiotalisterna - köttberg? Skulle vilja påstå att vår samling av Världens Bästa är fyrtiotalister i hockeytappning. Spelare som, exempelvis, Zäta får husera i en tredjekedja ihop med Holmström och fucking Jönsson. Grattis, grattis. Tre kronor har plötsligt blivit handbollslandslaget, där man anses som en 'coming man med potential' tills man fyllt trettio.
Kommentera