Tre Kronor

17179 inlägg · 805 ämnen

Inlägg #883244

Sv: Hockey VM, Ryssland
250kg kärlek: Personligen tycker jag att Boork är en medelmåtta, utom då det kommer till tyckande. Lite grann som Wikegård, inga direkta framgångar, men väldigt mycket åsikter.

Boork är också märkligt enkelspårig, framför allt i sin kritik. Han väljer väldigt ofta ut ett par hackkycklingar och ger sig på dem hela tiden, medan vissa spelare kommer undan med i princip vad som helst. Jag ser t ex väldigt lite kritik från Boork gentemot Brynäsare och äldre spelare.

Boork är väldigt slipad då det gäller grundtanken kring hockey, men jag tycker att han är tämligen medioker på att lära ut det i de lag han tränar. Boork skulle platsa på Svenska hockeyförbundet, ungefär på samma sätt som Boustedt gör.

Jag anser heller inte som Spud, att det är Boorks förtjänst att Bäckman lyckades i MODO. Bäckman var den som såg till så att alla sommartränade, något som t ex Werner inte gjorde på någon högre nivå innan. När Wernblom inte tyckte om de nya tongångarna blev han bänkad av Bäckman. Werner tog det på rätt sätt och kom tillbaka in i laget efter ungefär 10 omgångar.
Kommentera