Tre Kronor

17179 inlägg · 805 ämnen

Inlägg #883275

Sv: Hockey VM, Ryssland
Huge: Hur får du ihop det med att Boork skulle bidra med att hjälpa Brynäs på fötter ekonomiskt? Genom att sparka spelare med hög lön så att de sitter hemma och lyfter lön utan att man får ut ett jota av dem?

70Rodrigues: "Vad beror det på att han inte hade tränat ett ES lag på så länge innan Brynäs värvade honom som ett 2:a alternativ?"

Han var tredje alternativ.

1 Wayne Fleming
2 Harald Lückner
3 Leffe Boork

Huge igen: Det intressanta i hela Boork i Brynäsgrejen är att en del vill ha det till att Brynäs VILLE städa upp i organisationen och bygga upp laget från grunden, därför skaffade man Boork. Men ser man till de två alternativ man INTE fick så tror jag knappast att "satsningen" med nytt lagbygge etc var en filosofi man utgick från när man valde tränare. Detta var något man "fick" i samband med att Boork skrev på. Varför? Jo det är det enda han kan, å då blev det så. Det han gjorde första säsongen var att idiotförklara Sundlöv och hans lagbygge. Något alla Boorkfantaster i Brynäsleden gjort även de. Kanske inte i rent ordalag men väl med sina lappkast när det gäller omdömen av spelare som hamnat i Boorks "frysbox".

Det intressanta med dagens händelse var att Boork predikade mycket hur BÅG b o r d e gjort, riktigt vettiga saker faktiskt. Men varför lever inte Boork som han lär? Det var många matcher under serien där Boork saknade den handlingskraft han själv idag efterlyste.
Kommentera