Tre Kronor

17179 inlägg · 805 ämnen

Inlägg #883293

Sv: Hockey VM, Ryssland
Poffa: Enligt många förståsigpåare så är Boork en av de bättre på att få ut så mkt som möjligt av de spelare han har att tillgå.
Och det lyckas man väl knappast med ifall man har svårt att överföra sin kunskap på spelarna?

På vilket sätt anser du isf att de tre uppräknade skulle vara bättre än Boork på att överföra sina kunskaper?


Att han inte fått chansen i lag som har spelarmaterial för att vinna guldet tror inte jag heller beror enbart på att han skulle vara obekväm.
Det kan ju isf bero på att dessa lag helt enkelt ansett honom inte vara rätt tränare för det material man har. Svårare behöver det inte vara.
Men det är ju i sig egentligen inget "bevis" för att han skulle vara en dålig tränare rent generellt.

Frågan blir ju dessutom lite svår att analysera iom att han så gott som aldrig stannat kvar tillräckligt länge för att vi ska få svar på frågan om han har kapaciteten att ta ett lag hela vägen, sas.
Det kanske blir första gången med Brynäs, vem vet?
Skulle vi lyckas bättre nästa år jämfört med iår, så kommer hans fortsatta öden i Brynäs iaf att diskuteras skulle jag tro.

Sen tycker jag att det är svårt att bedöma ifall han hittills lyckats förvalta det spelarmaterial vi haft under de säsonger han tränat laget.
Första egentliga möjligheten att bedöma den saken kanske kommer efter nästa säsong, då vi nu för första gången ser ut att få ett klart starkare lag än vad vi hittills haft.
Kommentera