Växjö Lakers HC

534 inlägg · 41 ämnen

Grattis Växjö!

453642 · » Till forumet


Sv: Grattis Växjö!
Självklart menade jag "en framtid inom HV71" jag stavade visst fel,

OT: borde man inte kunna redigera sina inlägg?
Kommentera

Grattis Växjö!
Grattis till Daniel "Ljunkan" Ljungkvist, enligt http://www.hvfantasten.com kommer HV71 med all sannolikhet att låna ut honom till er!

Daniel är: En spelare som har en bra speluppfatning, smarta pass och dessutom ibland ett geni på backpositionen. Dock har han haft en vinglig karriär, förra året lånades han ut till SSK där han blev matchens lirare redan i första matchen och togs snabbt tillbaka av HV71.

Oftast är han osynlig men gör ett bra jobb! Han utvecklas fortfarande väldigt mycket och ju fler spelminuter han får dessto mer växer han.

Obsavera att han under fjolårets slutspel spelade till sig än framtid i HV71 och enligt svenskafans.se är han en spelare som har potential till att bli landslagsback.

Kommer tidigare från Boro HC, ca: 6 mil från Växjö!

Ni ställer er säkert frågan, att om han nu är bra, varför lånar ni då ut honom!? HV71 har värvat McCabe och Eriksson från NHL, det gör att de har 9 backar i a-truppen, Ljungkvist har varit skadad i någon månad och därför kanske HV71 kände att det var enklast att plocka bort honom då Simon Skoog och Johan Halvardsson klarat av ES spelet bra, samtidigt som den unge Ola Svanberg imonerat väldigt mycket!

Grattis Växjö!
Kommentera

453642 · »