Växjö Lakers HC

599 inlägg · 43 ämnen

Inlägg #2531075

Sv: Mot smguld 2023
J F K: Grattis Växjö!
Inte för att jag gillar er utan tycker ni är ett j*vla plastlag men jag unnar Skellefteå AIK och staden Skellefteå inte ett skit.

Klåparna: Kan inte för mitt liv gratulera Växjö, på samma sätt som jag hade svårt att gratulera DIF när Lasse Falk körde 1-3-1.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det tar verkligen emot nåt enormt i hela ens hockeysjäl, att behöva tillstå följande: Nu har Norrlands '"NÄST STÖRSTA'" Looserlag förlorat sin fjärde raka samt sin sjätte final på 8 försök, sen de tog sig tillbaka till SHL år 2006.

Det som dock svider allra mest, det är ändå att mitt eget lag Luleå hockey, tar den obestridiga förstaplatsen i att vara Sämst när det gäller som MEST!

Luleå har 5 finaler och 1 vinst genom åren, jämfört med Skellefteås "imponerande" 8 finaler på blott 12 år, fast med ynkliga 2 segrar. 3 st totalt.
Dock har Skellefteå ALLTID besegrat Luleå när det verkligen gäller.
Och det svider nåt alldeles ENORMT!

Att det "största" Loosergänget, Skellefteå, ALLTID tycks besegra det "näst" största Loosergänget Luleå, när det verkligen gäller, Våra två "Looserlag" i Utsatta situationer emellan, det är OBESKRIVLIGT SMÄRTSAMT..

Jag hoppas vid gudarna att Luleå FÖR EN GÅNGS SKULL sen det "gudomliga" året 1996!!!, kan få fram mer än 1 spelare till laget, som verkligen kan smälla in pucken DIREKT i kassen till kommande säsong, och inte behöver 1 eller som oftast 2!! returer,innan pucken är i nät, för annars blir det Inget GULDFIRANDE!!
Kommentera