Vetgirig.nu

3612 inlägg · 31 ämnen

Välkommen!

1120489 · » Till forumet


Sv: Välkommen!
Metal Guru:

Lagomt till min pension med andra ord! :)
Bra, då får jag något att göra där på hemmet..
Kommentera

Sv: Välkommen!
Alisandali:
Det laget är ett framtidslag, och kommer nå världsherravälde om 16-20 år.
Kommentera

Sv: Välkommen!

Välkommen Androklez kul att du hittat hit (med liiite hjälp), och sammtidigt kan jag ju passa på att tala om att HS har fått ett nytt lag i Lagligan .

Kommentera

Sv: Välkommen!
Metal Guru:

Härligt!
Även jag hälsar honom välkommen.
Tycker faktiskt jag känner igen det där scenariot också, men det kanske inte var androklez som jag spelade en hel säsong mot?
Eller så hoppade jag in i samma liga efter att du gått upp M_Guru ;-)
Kommentera

Sv: Välkommen!

Då passar vi på att hälsa nästa VG-spelare välkommen in hit.

Denna gång är det androklez som är ny. Han och jag har ett litet speciellt förhållande, efter att vi som nyanmälda hamnade i en bottenserie i en musikliga, där vi spelade en hel säsongs matcher mot varandra.
Vi fyllde den musikligans messageboard med girliga kommentarer åt varandra, och har sedan dess kommit med glada tillrop alt. pikat varandra friskt när vi mötts.

Återigen, välkommen.

Kommentera

Sv: Välkommen!

Metal Guru: Men Gud!(/-ru) vad fint, jag blir ju riktigt rörd! TACK! Jag lovar dock att försöka att inte spamma ner ert forum lika mycket som VGs:-) Och just nu är jag inte i någon direkt manisk tävlingsfas heller, men om jag får kanske jag gör ett försök bland HSarna om andan faller på någon gång. Känner mig iofs ganska körd i geografiligor så det kanske är bättre att hålla tyst och verka dum än att delta och undanröja alla tvivel. Men eftersom mina grönochvita bröder och systrar främst håller till på AIAs forum förbehåller jag mig rätten att skrika ut lite glada RBK-tillrop här vid lämpliga tillfällen. (Det är INTE att spamma!).

För övrigt vill jag passa på att uttrycka mina starka förhoppningar på båda Dalalagen (kanske inte så mycket i VG som i Allsvenskan), allt för att Los Miffos ska få spela kvar i Ekohallen mot storheter som Nybro och Almtuna - i all framtid....

Kommentera

Välkommen!

Nu när Trusse blivit lite varm i HS-kläderna, hälsar vi nästa tunga Vetgirig-namn välkommen - Kerstin70.

Önskar dig en lång och härlig bana i våra fyra egna cuper, dock kanske inte lika envist framgångsrik som Trusses...

Kommentera

1120489 · »