Vetgirig.nu

3612 inlägg · 31 ämnen

Inlägg #1092575

Sv: HS-Raketen
Wayne Gresky: Jo, jag har också insett att snabben är väldigt poppis. Och egentligen förstår jag det, för jag tror många sitter och har lite frågesport med sig själva där, ungefär som en patiens. Det jag inte gillar är när man använder snabben som ett rent inlärningsmoment. Jag kan hårddra mina tankar och säga att en kontinuerlig användning av snabben är som att googla. Skillnaden är att i det ena fallet slår du upp svaren till frågorna medan du i det andra fallet slår upp alla frågor i förväg. Vet att det är ett känsligt område för vissa spelare och jag hoppas de inte läser här. :)

Vilka storheter saknar du i SM förresten? När det gäller SM känns det som att vi kan få en del nya namn som har väldigt många rätt. Man ska aldrig underskatta folks vilja att vinna.....särskilt inte när det ligger priser i potten. Fasen......vi borde kanske starta en diskussionstråd där vi avslöjar alla dubbelnick. Jag kan börja med de ca 200 jag känner till. :)

Och sen min gode Guru är det inga försök alls att psyka. Jag menar, fixar du mina sex rätt på 22 sekunder så vinner du ju.....svårare är det inte. ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HS-Raketen
All:

Vad härligt att ni kör alla dessa diskussioner i HS-Raketen... :)

Men det är skönt att se aktivitet i denna bok, så jag har väl överseende med det...
Kommentera