Vetgirig.nu

3612 inlägg · 31 ämnen

Inlägg #1092590

Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Viljan att vinna SM lär öka googlingen rätt markant i vissa kretsar. Vi lär få se nya namn med långa svarstider som svarar rätt på väldigt svåra frågor. Viljan att vinna titeln svensk mästare borde även motivera de flesta av de högpresterande medlemmarna att deltaga i tävlingen. Speciellt de som är med i mästarcupen och alla kategorimästerskap.

Ljungby1 som jag haft i min division i vetligan, en spelare som gått som en raket genom seriesystemet deltar inte. En spelare som annars varit med i stort sett varenda kategorimästerskap som gått och dessutom i mästarcupen.

Eskoa är inte med, men han verkar lite speciell så där finns inga misstankar.

Praline som kom tvåa i vetligans div 1 i våras är inte med, en spelare som nu huserar i div 6. Intressant karriär av en spelare som dessutom är ett stort fan av staglis ämnen.

Gunnarfo saknas. Ingen spelare jag har koll på.

alipang, GFreeman och late saknas också av spelare i de högsta divisionerna. Det är inga spelare jag kan säga att jag har någon koll på.

Det skulle vara kul att få den där listan med 200 namn!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Det är en trevlig ny funktion att man kan se alla betyg en användare satt.
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky:
"Han säger att dom är olika familjemedlemmar som spelar vilket är är helt tillåtet"
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
This domain name, “vetgirig.nu”, is not currently available for registration. Please check back later.

You have arrived at this page because the domain name you entered is registered but not currently active on the Internet. If you have recently registered or modified this domain name, you can expect it to become active within the next 24 hours.
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Jag kan ju inte undahålla er det fina som hänt i Burners liga. Ta en titt på chatten.....och monologen som Siwash och Megalodoras håller. :)

Det är inte lätt med pronomen. :)

/T
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky: Tack Trusse, det känns fint att bli gratulerad av en av Vetgirigs allra största.

Det var ju lite intessant att se mick29 aka ljungby1 även är brallisen och quizlover.
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Upptäckte en ny kul sak idag. Brynas11 verkar ha dålig koll på när han är född. Efter att varit född 1993 så blev han vid årsskiftet ett år yngre och fick nytt födelseår, 1994. Undrar om detta kan ha något att göra med hans flitiga poängsamlande i HoF där han troligen på detta sätt vill fortsätta kunna hinka in poäng för barncupen och barnracet, dvs tävlingar med 15-årsgräns. Tror tom han var född 1992 året innan dess (2007). Eller kan det vara så att ungdomens källa ligger i gävle?

/T
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky: Tillåt mig kommentera några av dina spelare som du saknar. Till att börja med så tror jag inte SM intresserar eskoa, så att han inte är med är knappast nån sensation. Han lägger väl allt krut på Duellen, Vetligan och det där korplaget han deltar i. ;)

Vad gäller Ljungby1 gissar jag att han är med, dock under annat namn. Finns en till från Ljungby med exakt samma spelstil. De ligger väl f ö i samma serie i VL och jag ser fram emot deras möte med spänning.

Praline (kan gissa vem det är men är inte riktigt hundra) är ett typiskt dubbelnick. Ingen lirar i div 1 utan att vara relativt aktiv i duellen eller andra tävlingar. Ungefär lika verkligt som att Krita kan vinna HpT med jämna mellanrum. Man behöver inte vara nån sherlock för att se att hennes HpT-rad så gott som alltid är identisk med "någon annans".

Eftersom jag inte hittar Cina eller Anirac heller i SM så antar jag att Gunnarfo helt missat att anmäla sig. :)

Till sist är det skoj att fler än jag noterat den här Umeå-ligan som Gurun nämner. Jag har egentligen alltför dålig koll på de här för att komma med några anklagelser men visst är det skoj att när de möts i olika ligor och plötsligt har den som behöver det mest alla rätt på en fantastisk tid. Vill minnas att det var så i ESNL-ligan första säsongen. Andra saker som indikerar dubbelnick är att alla de här namnen ibland spelar av sina matcher inom en väldigt kort tid i t ex fre-racet. Sen ska man inte underskatta anmälningslistorna i kategorimästerskapen där man kommer upp i den ordning man anmält sig......och gissa vilka som brukar anmäla sig samtidigt. F ö står Annaannis, trojaljungby och J-sodra intill varandra på de här listorna....förvånande va? :)

/T
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt

Wayne Gresky:
Vad då för lista med 200 namn?
Själv så trodde jag att jag skulle vara intresserad av denna tävling, och ja, jag är med - och jag bör ha gått till slutspel. Men jag vet ännu inte vem jag mött.

Det kanske tänder till så småningom. Om jag inte åkt ut innan dess.

Kommentera