Vetgirig.nu

3612 inlägg · 31 ämnen

Inlägg #1094502

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky: Det är bara Sportmats som kan ta plats i vårt lag. Arvidhx är redan medlem i ett lag och det är tämligen otänkbart att ta in honom då. Vi tänker nämligen inte utsätta oss för "Kings-mobben" en gång till. Tillräckligt många använde oss varje gång det skulle statueras dåliga exempel på forumet. Även om vi tog det hela som en bekräftelse på att vi var för bra för somliga, så kändes det ganska pinsamt när somliga spelare som själva hade lagkamrater som spelade i flera lag kom med en massa inlägg. Sen finns det säkert spelare som vill ha bort musketörerna också....men nu får de iaf komma med nåt nytt och mer konstruktivt. :)

Dessutom borde det väl snart vara dags för en ny lagcup......eller ännu hellre lite privata lagligor. Det känns aningen meningslöst att harva i lagligans div 20 och veta att det tar ca 8-10 år att ta sig upp till div 1. Undrar varför adm är så motvilliga till att reformera lagligans seriesystem.

/T (som trots mycket svammel lyckades att inte säga nåt elakt om Timrå)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Trusse: Du smet förresten från duellen när jag dök upp... :)
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Trusse: Det är svårt att vinna en match mot dig, Eskoa, Linkchef och gänget, men det är fullt möjligt. Däremot så blir det extremt tufft att slå er i bäst av fem vilket en lagmatch i praktiken innebär när det handlar om så toppade lag. Personligen så tycker jag det är rätt barnsligt att man trots att man är bland de tio bästa och lagkamrat med andra som tillhör samma exklusiva grupp ändå vilja gardera sig genom att vara med i två lag med liknande sammansättning. Ännu larvigare blir det när man spelar offer över att andra spelare tycker att det blir tråkigt när alla chanser att ta sig någon vart i turneringar elimineras. Senaste lag-cupen var ju ett skämt med tanke på hur många som inblandade i flera av de fyra främsta lagen. Var det roligt ens för er som var med?

I mina ögon var det helt ok att använda er som ett exempel på det sjuka med att vara med flera gånger i samma tävling. Det var reglerna folk ville åt, inte er personligen. Jag vet inte om ni fick något tjuvnyp utanför forumet men själva forumdebatten tycker jag var ganska saklig.

Lagligan borde göras mycket snabbare. Pyramid, enkelmöten och 10 lag i varje. Vi får väl tjata lite mer på Conth. Även om det inte alltid går så snabbt så brukar de ju kunna ge med sig efter hand.
Kommentera