Vetgirig.nu

3612 inlägg · 31 ämnen

Inlägg #1125752

Sv: Problem på Vetgirig.
Metal Guru: Du borde nog inte överhettat datorn med ett sällsynt besök på HpT:n tidigare under kvällen......fast det var väldigt snyggt spelat.

Noterar f ö på Retors gästbok att Asu konfirmerar att Phlipmarlowe är ett dubbelnick. Och ändå tillåts han harva vidare varje vecka i fre-race och grupprace.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Problem på Vetgirig.
Morsning igen, denna gång från Yangon (inga poäng delas ut till den som vet vad staden hette före ca 1989). Tåwny m fam brukar klaga på det vid det här laget famösa skogsmodemet. Tror denna djungeluppkoppling slår Norrtäljes motsvarighet. Angående Trusses kommentar om Asu/Retor/PMArlowe, utan att ha hunnit läsa vad som står: Märkligt 1) Varför bryr sig Retor om sånt? Märkligt 2) Hur kommer det sig att det nu går att bekräfta dubbelnick? Enligt Conth går det ju inte att bevisa. Han kanske har erkänt, vad vet jag. Asu, som för övrigt är en reko karl även i verkligheten, borde kanske sköta allting som har med dubbelnamn att göra. Han har tidigare gett mig fin info i privat korrespondens.

Läste i morse i en propagandabroschyr om hur förträffligt bra Myanmar är på alla sätt. De har till och med en ishockeyorganisation. Vet inte hur omfattande verksamheten är, men jag kan tänka mig att de åtminstone kan mäta sig med Bajens nuvarande organisation och iskompetens. Suck. Hörs.
Kommentera

Sv: Problem på Vetgirig.
Trusse:
Om datorn var överhettad så berodde det nog betydligt mer på finalen i VL9 än veckomatch i HPT. ;0)
Kommentera

Sv: Problem på Vetgirig.
Trusse: Jag fattar inte hur du gör det Trusse, men du är fantastisk på att upptäcka dessa små spår här och där i diverse chattar och gästböcker. :)
Kommentera