Vetgirig.nu

3612 inlägg · 31 ämnen

Inlägg #1146677

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky: Tro mig, jag har också brytt mig om RobbMepps inbördes fanatiska dyrkan när han/hon/"de" var som mest aktiva, men man orkar ju inte fightas öppet mot alla på en gång:-) Speciellt inte som han/hon/"de" gjorde ämnen som i allmänhet är bra och väldigt mycket mer av allmänintresse än J-sodraklanens.

Gog tog lite längre tid innan jag fick upp ögonen för, men sedan var det också ganska tydligt. Och nu övertydligt. Intressant att "han" är så negativ till den naturvetenskapliga touchen på dina ämnen, Mepp verkade ju vara intresserad av fysik åtminstone? Eller kan det vara en mer personligt baserad hatkampanj i betygssättningen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
K70: Jag tror att personen i fråga generellt ogillat mina ämnen och låtit det glida över till en personlig hatkampanj. Ett lågt betyg kan jag ta, men TRE stycken tycker jag är lite väl magstarkt för att sitta tyst. Jag förefaller ju också vara den ende som blivit riktigt negativt drabbad av den här betygsättaren. För det mesta så har han ju bara bättrat på sina egna betyg.
Kommentera