Vetgirig.nu

3612 inlägg · 31 ämnen

Inlägg #1146960

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky: Tror du det också kan vara en slump att ämnespresentationerna för just dessa två individer väldigt ofta lyder: Vad känner du till om artisten/skådespelaren/programledaren LILL LINDFORS? (bara ett exempel alltså, men konstant namnet i versaler) Eller: "Vad känner Du till om narkotikaklassade svampar? Häng med på en kul tripp i denna quiz!" (ett annat fiktivt exempel, men upplägget enligt Presidentens standardmall A).

Jag tycker nog att det verkar lite väl ha-galet att låta även 1960 ösa femmor över Presidentens ämnen, med tanke på att Presidenten redan haft mycket trogna supportrar i EnNolla och SvenskBlondin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
K70: Jag kollade med vår HS-vän som bara kan posta från Asien vad han trodde om det hela och han nämnde att ni diskuterat det hela vid sammankomsten och han hade förstått en del av vad du sa iaf. :)

Kul att du nämner just Lill Lindfors. Detta leder oss nämligen in på nästa lilla avsnitt i den här såpan. Ämnet Lill Lindfors är nämligen (för ovanlighetens skull) inte författat av PresidentKennedy utan av Jill1111. Ämnet har fått 3 femmor, 8 fyror och 2 stycken ettor. Ettorna är utdelade av stagli och Praline. Jills ämne om Linda Bengtzing har fått 9 femmor, 4 fyror, 3 treor, en tvåa av Stagli och ettor av Praline och Mimzy. Samma duo har satt ettor på Jills ämne om Izabella Scorupco som annars fått 3 till 5 i betyg.

Jill har sammanlagt av Mimzy fått 3 ettor, PresidentKennedy har fått en etta, medan den lyckligt lottade stagli verkar falla Mimzy i smaken. där har det blivit 4 femmor och två fyror. Det är de 10 betyg Mimzy behagat sätta. Ett annat stort fan av staglis ämnen är anstalt som är väldigt frikostig med femmorna. Jill och PresidentKennedy får dock dela på en stor hink med ettor.

LC tipsade om Canpie som också bara givit femmor på stagli-ämnen. Tror för övrigt att jag iaf hittat ett dubbelnick på Praline, nämligen Anakine. Behöver jag nämna att Anakine är ett stort fan av stagli-ämnen och har väldigt svårt för PresidentKennedys?
Kommentera