AIK

347 inlägg · 100 ämnen

Inlägg #97959

Sv: aik kommer upp
Gone: Visst ska man få sparka lite på AIK, antar att folk tycker det är kul när forna "förtryckare" hamnat i skiten.

Det som dock förvånar mig lite är att synen på AIK som djävulens sändebud lever vidare, särskilt inom hockeyn. Tycker väl att det borde finnas mer spännande alternativ att ta ut sina frustrationer (vilka det än må vara) på. Ingen kan väl med bästa vilja påstå att vi varit någon större maktfaktor de senaste åren, vare sig det gäller laget eller publiken.

Angående vår vistelse i Allsvenskan så hoppas självklart även jag att den ska bli så kortvarig som möjligt. Jag är dock inte så säker på att vi är mogna för att vara tillbaka redan nästa säsong, varken laget eller organisationen.

Framförallt behöver ledningen genomgå en helrenovering. Man kan ju lugnt påstå att AIK de senaste 10-15 åren styrts på ett sätt som skulle få vilken bananrepublik som helst att häpna av beundran. Känns som om överspendera och underprestera har varit ledorden.

Förhoppningsvis så blir det en nystart med Ankan och hans polare i "Konsortiet". Även er gamle vän Åke Bergdahl ser ut att få en roll i nybygget. Den som lever får se.
Kommentera