Allsvenskan

986 inlägg · 140 ämnen

Stockholmslag

377387 · » Till forumet


Sv: Stockholmslag
Stigsson:
Det är nog inget större tvivel om att de sämsta ES-lagen på pappret är bra mycket bättre än de bästa allsvenska lagen.
Men en gammal sanning de alltid glömmer är att motivation ofta slår klass. De bästa allsvenska lagen har vunnit, vunnit och vunnit en hel säsong. De sämsta ES-lagen är i en jämförelse riktiga loosers.
De allsvenska lagen ser det som en härlig utmaning att knäppa ES-lagen på näsan i kvalserien. ES-lagen däremot, ser fram mot kvalserien ungefär lika mycket som de längtar efter en hel hoper bölder i röven.
Psykologin underskattas alltid, men är en av våra allra bästa vänner. Åtminstone så länge vi är på väg "upp".
Kommentera

Sv: Stockholmslag
Underdog: Vad bygger du teorin på att Elitbotten är så mycket bättre just i år än Allsvenska toppen.
Bygger det på att du grundligt under säsongen har tittat på både elitseriematcher och allsvenska matcher och genom detta skaffat dig en egen uppfattning eller beror det på att du läser alldeles för mycket kvällstidningar.
Varje säsong nu dom senste fem åren så har tidningarna (läs expressen och aftonbladet) bombarderat oss med samma mantra "i år är skillnaden större än nånsin" och alla verkar tro på det ända fram tills det är dags för kvalserien och se, då har det hittils visat sig att det inte alls har varit på det sättet och att topplagen i SA har klarat sig mycket bra mot dekislagen i ES. Skulle inte alls förvåna mig om det blir så igen trots vad "experterna" säger.
Kommentera

Sv: Stockholmslag
Joinzzon:
Ett annat år kanske, ett annat år...
Kommentera

Sv: Stockholmslag
Joinzzon: Haha... ja så sant... skulle nästan vara värt att åka ner då....
Kommentera

Sv: Stockholmslag
Underdog:
Det vore bättre att få se Miffo darra i Ängelholm ;-)
Kommentera

Stockholmslag
Kan ni gnagare och bajenfans se till att börja lira lite bra hockey så ni kan komma upp i ES..? Vill ha fler matcher att gå på... :)

Men allvarligt talat vet jag inte hur det skulle gå till, i alla fall inte i år. Har nog aldrig varit så stor skillnad på de bästa Allsvenska lagen och de sämsta ES lagen. Tyvärr.

Men det vore kul att få se malmö darra i stockholm i kvalserien.. :)
Kommentera

377387 · »