BIK Karlskoga

2224 inlägg · 470 ämnen

Skinnet sålt!

148751 · » Till forumet


Sv: Skinnet sålt!
Joinzzon: Jag syfftade inte på varesig Bofors eller Rögle, utan däremot att hans nivå är ju katastrofal. Har aldrig sett "honom" gjort en bra match, sedan att han har sina bra stunder det ska inte stickas under stol med men han borde gå ner en div. och absolut inte få dömma elitseriematcher och allsvenskan som han inte klarar av. Han har inget öga för spelet.
Kommentera

Sv: Skinnet sålt!
Jobo:

"Och för att nämna Gyll.......... NEJ det är inte värt att ta i sin mun."

Nä det ska ni säga, vad ska vi säga då??
Gjorde inte ni ända regelöverträdelse under den första delen av matchen ??
Tydligen inte ..........
Kommentera

Sv: Skinnet sålt!
lodjuret: de flesta ramsorna som BIk klacken kör och några till finns på min hemsida...........kolla länktips
Kommentera

Sv: Skinnet sålt!
lodjuret: Om man inte ska skrika så ska man helt klart inte stå i klacken. Dessutom borde inte alla småungar vara där, deras enda "mission" tycks ju vara att dra sönder Bobcats flaggan när den vecklas ut. För egen del kan medelas att rösten bara höll i en perre, detta tackvare en efterhängsen förkylning som pajar rösten i varje match. Och för att nämna Gyll.......... NEJ det är inte värt att ta i sin mun.
Kommentera

Sv: Skinnet sålt!
Bofors: Det är inte lätt att vara med och skricka i klacken när man inte vet alla ramsorna,dom ska finnas utlagda på nätet men vet inte vart,OCh visst kan jag väl hålla med dej om att det finns dom som står där men inte säger ett ljud..
Kommentera

Sv: Skinnet sålt!
Bofors:
Eran klack är ju ingen höjdare, men ni var trots allt bättre igår än vad ni har varit någon gång förrut som vi har varit där.
Sedan har ni ju "lånat" några av våra sånger oxå ;-)

Det var inte bara en trumma utan minst två :-((
Kommentera

Sv: Skinnet sålt!
farside: Om du tyckte att klacken var tam då skulle du ha varit med förra hemmamatchen mot Troja! Då hade du skrattat ihjäl dig, det kan jag lova! Du har också rätt i att trumman ska bort, det är bara shit!

Jag har ju aldrig varit i Ängelholm men har hört att ni har en bra och samstämmig klack där...

Klackens flytt till kortsidan är dock ett bra drag från Bik:supports sida även om man ser lite sämre samt att ljudet från högtalarna hörs väldigt dåligt på denna plats. Det var hyfsat stundtals men nog ska vi kunna förbättra samstämmigheten och ljudnivå. Jag tycker dock att de som ställer sig på denna sektion ska sjunga och verkligen ta i när de sjunger! Annars är det ju ingen mening med det hela. Ett grundläggande krav är väl att de som står där ska begripa att ramsorna hörs bäst när man tar i maximalt. Som det är nu kan man tro att det är de hjärt och lungsjuka som har bestämt träff på fel plats...
Kommentera

Sv: Skinnet sålt!
Alltså kära Bofors IK.
Kan ni vara så snälla att lägga ifrån er eran trumma!! det är endast pinsamt med en trumma! och är ni sån dålig klack att ni inte kan låta utan en trumma? mmm iofs så är ni det.. ni är ta mej fan den tamaste klack jag nånsin sett!
för att inte tala om eran publik.. jag bara ler..
Kommentera

Sv: Skinnet sålt!
Va det roligt att möta ett riktigt hockeylag för en gångs skull? Ni och era trummor, man får ju huvudvärk. Lycka till mot Mora härnäst!
Kommentera

Skinnet sålt!
Jahap, då va skinnet sålt, önskar er lycka till mot Mora istället.
Kommentera

148751 · »