Brynäs IF

716191 inlägg · 7953 ämnen

BRYNÄS + KVALSERIEN = KÄRLEK,SVETT & TILL SLUT RÄTTVISA!!!

523070 · » Till forumet


Sv: BRYNÄS + KVALSERIEN = KÄRLEK,SVETT & TILL SLUT RÄTTVISA!!!
BRYNÄS-TOK:
Du råkar inte ha lite stora förväntningar på dina egna små "fjun"? Men det är bra att man vågar tro på något, låt bara dom få bestämma själva först. Du kan ju alltid ge dem en hint om vad de skulle kunna åstakomma ;)
Kommentera

BRYNÄS + KVALSERIEN = KÄRLEK,SVETT & TILL SLUT RÄTTVISA!!!
Är uppvuxen på nynäs där Brynäs spelade sina sista matcher utomhus 1967-1969 innan gavle-rinken stod klar.......vill liksom bara försöka att återge känslan av ett brynäs-hjärta som nu klappar alltför fort....onödigt fort så här i kvalserie-dagar. Jag har jobbat i hela landet under ganska långa perioder och då jag inte drar mig för att ta ett litet hockey-snack sådär till eftermiddags kaffet så har jag upptäckt att det kan bara INTE finnas nå´t mer älskat lag än BRYNÄS!!! Eftersom alla andra lag har fans och motståndarfans men inte Brynäs!!! ??? För Brynäs är så hatat (älskat att hata...) av motståndarfansen och står för en så´n glad och underhållningsrik hockey att man som motståndare helt enkelt inte vill förlora ett sån´t lag från den högsta serien i Sverige. -Ja , att jag är brynäsare hoppas jag att det inte är någon som har undgått....Jag grinar om "MITT" brynäs åker ur elitserien .....grinar , grinar men ger inte upp!!!!
Kom igen nu Grabbar!!!!! Mina två tvillingar är födda 2003 så jag räknar iskallt med att jag ej behöver slipa bort en tatuering från kroppen , och att det finns två lediga platser i Brynäs A-lag i Elitserien säsongen 2021/2022 ........ Två Right-skyttar som ser likadana ut och kan få "bröderna fjun" i MoDo att riva ner en och annan löpsedel om sisådär en 17 år i BRYNÄS favör kan väl aldrig vara fel.....eller??
Kommentera

523070 · »