Brynäs IF

713350 inlägg · 7953 ämnen

Brynäs-SSK

116869 · » Till forumet


Sv: Brynäs-SSK
70 Rodrigues:
man kan inte räkna med att pucken alltid ska gå i mål
eller hur.
hur bra man än har gjort ifrån sig
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
aphac: Apropå Larsson/Molins sega försäsong, självklart saknas en vass länk där.. Men jag försöker påminna mig om senast nån av dom "gamle" gjorde en riktigt bra försäsong!?

Vi vet inte förns på måndag om jag har rätt eller fel, men jag tror helt enkelt inte att dom har gått för fullt.. precis som Sjödin..

Djoos däremot vet vi ju alla har fått nån knepig nytändning.. Nandrolon?? =)
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
aphac: De unga m å s t e börja ta plats i det "nya" Brynäs. Frågan är bara om de nu aktuella ungtupparna räcker till för att bli ordinarie A-lagsspelare. Simon Östlund har nog störst talang, tycker jag det verkar som. Men han bör matchas in ihop med ett par äldre forwards. Att bygga en fjärdekedja med bara unga spelare, som många verkar va´ inne på, tror inte jag funkar. Det blir en alldeles för lättviktig och orutinerad kedja.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
westerlind: Försäsongen har ju varit väldigt bra och jag tror BIF kommer bra förberedda till premiären. Enda debacklet är väl Larsson/Molin. Deras preseason har väl aldrig varit sämre genom att det alltid har fattats en länk i deras kedja.Kyrö/Wågström är inte ens nödlösningar i den kedjan,hellre Jobs.Helt klart nu att man kickade Bissett p.g.a. ekonomisk skäl, Kösa sänker väl inte medelåldern direkt. Skulle jag vara Nyllet skulle jag vara skitglad att övht få ett kontrakt(knappt dussinlirare). Hoppas de unga kliver fram iår istället och platsar ut nån äldre.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
claesw: "Kappan efter vinden" och "svart eller vitt"? Ska man va´ positiv då om man förlorar två matcher på rad med 1-8 och 2-7? Jag hade inte sagt så mycket om det blivit stryk i båda de här matcherna med kanske ett eller två mål, men när man får stordäng dubbelt upp så här, då har man verkligen sin fulla rätt att slå på stora trumman, tycker jag. Det är ju pinsamma resultat!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
de e inte nu Brynäs skall vara bra. Tung träning och motivationsproblem är aldrig ovanligt på försäsongen, de e i slutspelet man skall vinna, och då är förhoppningsvis Soling tillbaka å kan vräka in lite mål. Se ljust på framtiden!!!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
westerlind: Kan inte göra annat än att hålla med dig westerlind. Varför bua efter varje baklängesmål? Vore det inte bättre att stödja laget då. Det är ju då spelarna behöver stödet som mest.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
westerlind: Så ska det låta ! Full fart framååååååååt grabbar.

Tror att laget kommer heltända mot LIF, revansch !
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Ska vi inte dra oss ur Elitserien på en gång - Det är ju redan kört? Det kommer säkert gå som förra säsongen, och alla kommer att skada sig. Nää, det är bara skit med allting. Ujujuj...

Det är helt fascinerande hur många här på Brynäs GB som vill kasta sig utför ett stup vid minsta motgång. Är ni såna på matcherna också - som börjar bua åt Brynäs efter första baklängesmĺlet?

Nähä, då hade ni redan gått hem...

Varför inte göra tvärtom? Gläd er när det går bra, beröm spelarna, stå upp för Brynäs även när det går tungt emellanåt! Jag tror det känns mer inspirerande för våra spelare än en ständig jämmer- och grämelsekör över hur synd det är om stackars Brynäs.

claesw: Jag håller med dig fullständigt.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
claesw: Jo, det kan jag köpa. Aftonbladet är ett bra exempel på det Du säger. I förra rankingen (Brynäs 2:a efter Frölunda) skrev man att Brynäs mycket väl skulle kunna bli den stora överraskningen under 02/03-säsongen. Igår rankades BIF på 6:e plats, främst med hänvisningen till 1-8 mot Leksand. Jag saknar nyanserna här, precis som Du, kanske också kunskapen hos de som skriver.

Jag är i grunden optimistisk och tror mig ha skäl att vara det. Sen att man skäller och gormar när det inte går så bra må väl vara en förlåtet?
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
claesw: Brynäs bara mörkar formen ;)
Gammla rutinerade spelare som tex Larsson, Molin, Sjödin brukar inte glänsa på försäsongen pga olika osaker men när väl serien drar igång så tillhör dom de bättre i laget trots den usla försäsongen så jag är inte så orolig över att första femman inte gått bra på försäsongen.

Positiva tankar är dom bästa tankarna...tänk bara vad som skulle hända med laget om spelarna tänkte lika som dom flesta här på HS...hemska tanke
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Jompe:

Jovisst, men det jag retar mig på är att kvällstidningsjournalistikens värderingar slagit igenom hos vanligt folk; dvs allt är ofta svart ELLER vitt, dessutom svänger det orimligt fort mellan dessa två färger. Självklart får man ha åsikter hit och dit, men du kan väl hålla med om att åsikterna ofta vänder kappan efter vinden?
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Vet inte riktigt vad Du menar med medgångssupporter, claesw. Om Du menar någon som håller på laget när de vinner och skäller på det när de förlorar så ser jag inte så många sådana här på GB:en. Det är snarare så att man har höga krav på laget. Att få stryk i försäsongsmatcher kan betyda att man är mitt i en hårdträning, men det kan också betyda att man inte spelar bra helt enkelt. De flesta i diskussionen här uttrycker väl i första hand oro inför säsongsstarten och kritiserar laget för vad man ser som en svag insats. Det finns också de som befarar att vi står inför ännu en svag säsong. Men det gör dem inte till medgångssupportrar.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
bradberry:

Varför ska Janne och Ove vakna till redan nu? Allt fixar sej, det bästa är om laget SÅGAS av er (till 99%, snacka om medgångssupportrar) här på hockeysnack i början på säsongen, för att sedan ro hem SMguldet framåt vårkanten!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Lite orolig börjar man ju bli. 3-15 på två matcher. Janne och Ove måste vakna till och dessutom få en målskytt som tredjelänk i kedjan. Har vi råd att vänta på Karjalainen i flera veckor? Kyrö och Wågström är ju inte direkt några målskyttar av rang.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Hoppas Du har rätt, Hugin; Du vet mer om lagets träningsstrategi än jag gör. Det låter förnuftigt att ta en sista hård träningsdos innan säsongen drar igång, framför allt eftersom Lugano Cup gick bra. Vad som räknas är trots allt tabelläget efter 50 matcher. "It's a long season and you got to trust it", som baseballkommentatorerna i USA brukar säga.

Så då kan vi luta oss tillbaka och vara tillfreds?
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Dont worry be happy. Brynäs kommer nog igång när det behövs, titta på Modos försäsong de har krossats av Löven och förlorat mot Sundsvall så dra inte för stora växlar av detta. Jag tror att grabbarna(gubbarna) var ganska nöjda efter Lugano och har sedan detta bara glidit runt och tänkt på premiären. Mitt tips är trots allt att Bif hamnar högre upp i tabellen än förra året. Men mycket vilar på Aspen och Ramens axlar.........Go Tigers Go Go Go.....!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Jompe:

Vad jag kan förstå har Brynäs tagit en chans och tränat oerhört hårt efter Lugano. Vill det sig illa tar det några veckor till innan den riktiga formen infinner sig och då kan ett antal tråkiga förluster vara ett faktum. Jag har ju hela tiden trott att BIF skall hamna på platserna 7-9. Det finns ingen anledning att ändra detta åt något håll. Början på elitserien kan, som sagt, bli trist.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Huge:
Kvalificerat motstånd är det man möter i varje match i Elitserien om jag inte missförstått det hela.
Men annars är det precis som du säger. Grundserien är 50 matcher.
Många yxor i sjön blir det...
Fjöl av!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Känns som en lätt baksmälla idag trots att gårdagskvällen var lugn. 3-15 på två matcher--det är så man skapar respekt för sig under försäsongen och ger laget självförtroende? Vi kommer att börja elitserien i uppförsbacke och slår ur underläge. Esko har avfärdat Leksandsmatchen med hänvisning till skadeläget och att gubbarna var extremt nertränade. Utmärkta förklaringar, men vad säger han efter SSK-matchen? Samma sak? Verkar som om Esko redan tvingas bekänna färg i den ädlaste av en Brynästränares konster--att förklara märkliga och stora förluster.

Laget ska förstås ha "the benefit of a doubt"; det KAN vara så att de är nertränade och skadeläget är förstås vad det är (och alltid varit och förmodligen alltid kommer att vara).. Men om de första 3-4 seriematcherna fortsätter på det inslagna spåret måste Esko och SK ta tag i situationen med en gång.

Den här säsongen kan bli värre än förra. Trodde inte det var möjligt.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Aj, fan. Det här känns inte bra, inte bra alls. 3-15 på de två sista matcherna innan premiären mot Bondläpparna. Lill-Nyllet och en, som någon annan på forumet mycket riktigt påpekade, otränad och nyopererad gamling i Karjalainen som nyförvärv i sista stund.

Hur kan det vara så att Brynäs STÄNDIGT drabbas av skador? Soling verkade gå mot en kanonsäsong, och Björne verkade vara på gång efter den tunga fjolårssäsongen. Tänk om det kunde bli lite lugn och ro i Brynäsleden någon gång!? Men nu gäller det bara att ta fan vid hornen, bita i det sura gräset och ge allt den 23:e. Jag vill se en Sjödda i högform, en Djoos som smeker passningar som det hockeygeni han är och en Anger som sätter dit puckarna utan krusiduller. "Små masarna, små masarna, är lustiga att se..."
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Huge:

Javisst, Huge - Jag håller med. Varför glädja sig åt en fantastisk försäsong, när man kan gräva ner sig för två plattmatcher?
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
fan vad ssk krossa er idag! det ser mycket bra ut endast en förlust på försäsongen...
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Just hemkommen från SSK-BIF och man känner en viss oro. Sex dar till premiär och det finns inte en lagdel som för tillfället är elitseriemässig. Asplövs målvaktsspel måste ha smittat av sig på Ram. Blir det en skitsäsong till så åker jag upp och bränner ner hela jävla stan. Är det inte nu man skall finslipa detaljer i spelet ?
Brynäs har en hel del "detaljer" att förbättra. Luganomästare kanske var målet med årets säsong? Men som sagt var det sista som överger människan är hoppet.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
observant: Du tog orden ur min mun. Samtliga lag ligger mer eller mindre i fas med varandra vad gäller försäsongsträningen. SSK kommer dessutom att vara ett av topplagen i år.
Annars är det väl som vanligt här på HS, en hel drös med yxor i diverse sjöar och fan målad på väggen, allt baserat på 2 träningsmatcher, dessutom mot kvalificerat motstånd........
(nåja, SSK åtminstone..)
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Helt klart är att SSK kommer att gå bra i årets serie. Man har värvat klokt och har en supermålvakt. Tror faktiskt att de kan sluta bland topp fem. Men va f-n, det ordnar sig för Brynäs också. Just nu har man lite bly i både armar som hjärnor. Det skakar grabbarna av sig mot slutet av veckan. Vi vet ju att laget har kapacitet. Nu slickar vi såren och kommer igen mot Leksand. Det blir vinst i premiären, 3-4 till Brynäs fördel.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
observant: det är naturligtvis bara Brynäs som har småskadade,sjuka spelare som är hårt tränade just nu.......not
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Puffen: Dra inte för stora växlar av dom här 2 träningsmatcherna BIF har just avslutat en tung träningsperiod,serien är lång och en del har varit sjuka nyligen eller små skadade!!Esko ska nog få ordning på detta.Det är klart att det aldrig roligt o förlora men det ä bara ta facklan i arslet o inse att allvaret börjar snart!!!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
är det nån som vet va det står
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Vad i helvete är det som händer ? Fast vi har värvat Lill-Nyllet !!
Verkar som om SK ( och alla här ) har överskattat dom tidiga vinsterna i somras,när motståndarna mest åkte runt och tänkte på annat.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Lilljanne: va fan är inte brynäs bättre än så här va har man då gått och hoppas på hela j-vla sommarn skullr vilja se lite skärpning i laget annars behöver man ju inte lägga ut en massa pengar på biljetter vad det nu blev mot ssk så sska dom ju inte ligga under med 2-7 .
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Lag som SSK, som har pengar till riktiga värvningar, kan inte Brynäs rå på. Jämför deras värvningar dom senaste två åren med Brynäs samma period. Skaffar sej inte Brynäs en ekonomi i Elitserieklass är det här framtiden. Men det blir nog en jävla skillnad när en nyopererad, otränad Karjalainen kommer in i laget.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Försvarsspelet ger mej rysningar. Dessutom har vi på tok för få målskyttar nu när Jonas Soling är borta. Förlåt min pessimism men den här säsongen kan bli en mara... Gonatt!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
70 Rodrigues: Vem stod bakom kassen ;) ?? Det är väl vad han har gjort!!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
3-15 i målskillnad på 2 matcher! Hur förklarar man det?
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
70 Rodrigues: Håller med dig. Börjar redan känna den där molande känslan i mellangärdet som man tvingades att gå omkring med större delan av förra säsongen. Vet inte hur länge till jag står ut med det.

Nu loggar jag ut. Ha det bra - ja, så bra det nu går en kväll som denna...

*försvinner*
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
micke:
Hoppet är ju det sista som överger en i "svåra stunder "
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
har en svåger som är SSKare och en bror som är LIFare, snacka om att man får bekänna färg:(
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
passbie: Du har helt rätt, men man blir så jävla besviken!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Silf: Jäklar vad vi borde inleda med dunder å brak då :)
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Ok, det är bara sex dagar kvar till den 23:e... men det är attans långt till slutspelsdags... *tänker lite positivt* Gott om tid att fixa till det som inte fungerar, vad det nu är just nu...
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
webbradion försvinner ibland så det är svårt att följa matchen. Men vad finns dat att följa när det går som det går
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Vi får väl hoppas på den gamla sanningen om ett dåligt genrep...
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Tågny: Men annars använder du icq?
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
65 Selander:Håller med, det ska bli jävligt kul att läsa bortförklaringarna i morgon, det är för jävla dåligt att bli så totalt utskåpade 2 matcher i rad.Det känns inte alls lika kul längre!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
2-7
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Ähh, så säcka webradion ihop igen. Nu får man väl lyssna på LHC-AIK. Men så tog den matchen slut... Straffar där iallafall...
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Känns som man vill gå och gömma sig. Är laget verkligen så dåligt i alla fall. Det såg ju så bra ut nere i Schweiz och cupen där. Vad är detta??
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
BSKV: Jag orkar i ha icq uppe medans jag sitter här och lyssnar. Det blir för mycket då.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
passbie: loggar själv ut, skall bli intressant att läsa tidningarna i morgon.
Kommentera

116869 · »