Brynäs IF

491186 inlägg · 7649 ämnen

Fantasy Hockey SHL

1836691 · » Till forumet


Sv: Fantasy Hockey SHL
Här kommer PettisBif's uppställning från 22 Sep. Han vill rotera ordentligt, och flytta upp flera juniorer.

https://fantasy-hocke.../display/5
+2
Kommentera

Fantasy Hockey SHL
Hej all hockeyfanatiker! Äntligen har SHL börjat för Brynäs del! Surt med förlust men med Morgan på isen vet man att hemmalaget har en stor fördel.

Har frågat moderator om jag fick länka till en sajt jag skapat, och det gick bra. Därför denna blänkare!

SHL har börjat och fansen har ALLTID åsikter om hur coachen formerar laget. "Hur kan A harva i 4:e, med lite mer speltid är han en ledare i 1:a!", "B borde bänkas, C från J20 är mycket hungrigare!", eller "Tänk om vi kunde värva D, han skulle passa perfekt med E!".

Borde t.ex. inte Ersson tagit en plats igår?

Nån som känner igen sig? Nåväl, nu kan man visa t.ex. Melin hur en optimal uppställning skall se ut.

Sajten är helt gratis, gjord på min fritid och heter...

https://fantasy-hocke...okuapp.com

...och där kan du formera din egen laguppställning så som DU tycker (t.ex) Brynäs skall spela. Du kan t.o.m. spetsa laget med någon spelare du tycker laget skall värva från ett annat SHL-lag (eller typ något av J20-lagen för den delen). Jag lägger till SHL-lag i den takt jag hinner, men just nu finns Brynäs, Brynäs J20, Skellefteå,Frölunda,Linköping,Djurgården och Växjö. Målet är att alla lag skall vara inlagda inom kort.

Man kan göra hur många uppställningar man vill, och man kan dela med sig av sin formation via en publik länk som man kan posta i forum, blogg eller var som helst.

Så kom igen, visa dina läktar-expert-kunskaper nu!

OBS! Sajten är ett rent hobbyprojekt, och buggar finns, men om ni rapporterar dem efter hand ska jag försöka fixa dem så gott det går. Sajten funkar bäst på dator, men surfplatta samt smarttelefon "borde" fungera bra. I annat fall låt mig veta.

Jag tänker väl bygga ut med mer funktionalitet senare, men vi kör så här så länge!

PS Jag kör på en gratis-version av Heroku, så ibland uppstår en väntetid på max 20 sekunder när sajten laddas efter att inte använts på ett tag.
+2
Kommentera

1836691 · »